2777
2789
عنوان

سبزه زشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 81 پست

چند وقت پیشم دوستم مسخرم میکرد میگفت ت چهرت بده چون چشمات درشتن زشت شدی یا میگه بینیت خیلی بزرگه اگه بیای داداشای منو ببینی اینقدر خوشگلن با اینکه چشماشون ریزه ولی خیلی نازن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سفید سفید۱۰۰تومن

سرخ و سفید۳۰۰تومن

حالا که رسید به سبزه هرچی بگی می ارزه😌

برو با قر براشون اینو بخون😍😄

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

اصلااااا

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

عزیزم من دختر خاله سبزه ولی اینقدر نازه که خدا میدونه اصلا مگه شما رنگ پوست تعیین کردین که  مقصر باشی هر وقت گفتن بگو من شعور دارم ولی خیلیا  شعور ندارن در ضمن من از رنگ پوست راضیم

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
چند وقت پیشم دوستم مسخرم میکرد میگفت ت چهرت بده چون چشمات درشتن زشت شدی یا میگه بینیت خیلی بزرگه اگه ...

با چ آدمایی میگردی😐

من بودم با پشت دست میخوابوندم دهنشون😬

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

سفید سفیدش 100 تومن 

سرخ و سفید 300 تومن

حالا که رسید به سبزه هرچی بگی می ارزه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
چند وقت پیشم دوستم مسخرم میکرد میگفت ت چهرت بده چون چشمات درشتن زشت شدی یا میگه بینیت خیلی بزرگه اگه ...

عزیزم بهش نگفتی از کی تاحالا چشم درشت رفته جز نشان زشتی

داداشت چشاش اندازه عدسه

بعد جایی رو هم میبینه،؟؟

با تعجب مثلا بعدشم بخند غش کن تا دق کنه

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

واای من سبزه دوووست😍

توام اگ گفتن بگو اتفاقا سبزه رو مده دوران سفیدبرفی گذشته😐

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

حتما نقطه ضعف نشون دادی که هرکسی میبینتت در موردت نظر میده

عکس تو با سرمه ی خون چشم دنیارو گرفته🖤