2777
2789
عنوان

سبزه زشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 81 پست
شما برای این که در مقابل سفیدی شوهرت کم نیاری و یه وقت ازت ایراد نگیره دست و پیش را میگری و بهش میگی ...

نه اصلا اینا شوخیه واسه خندیدن وگرنا ما اونقد بی فرهنگ و بی شخصیت نیستیم بخوایم با این چیزا مردمو تحقیر کنیم یا ایراد بگیریم

من خودم در گذشته انقدر مشکل اعتماد بنفس داشتم الان انقدر ازم تعریف میکنن که کلا جریان برعکس شده بیشترشم مدیون همسرمم من قبل اشنایی باهاش اصلا خودمو چیز خاصی نمیدیدم 

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من نمیدونم چرا خدا منو سبزه کرده همرو‌ سفید  حداقل گندمی بودم که بهتر بود تا این همه مسخره شم

من مطمئنم شما هم خیلی زیبایی ولی چون مسخره ات کردن اعتماد بنفس نداری. رو اعتماد بنفست کار کن.. و رو زبونت، جواب اون احمق هارو بده لطفا تا بیشتر ازین دلتو نشکستن 

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜
من مطمئنم شما هم خیلی زیبایی ولی چون مسخره ات کردن اعتماد بنفس نداری. رو اعتماد بنفست کار کن.. و رو ...

مرسی عزیزم💙💙سعی  میکنم جوابشونو بدم ولی میگن ت سیاهی دیگه چی میگی😔

مرسی گلم❤❤ولی من اینستا ندارم🙁

این داستان مفصلیه 

این که اصلا ارزش انسانها به ظاهرشونه

این که ما حق داریم در مورد ظاهر دیگران اظهار نظر کنیم

این که ما تو چه جامعه ای زندگی میکنیم که سطح فرهنگ و شعور اطرافیانمون چقدره که مشکل از اینه که ماخودمونو دوس نداریم یا نه

سعیدکن در مورد این چیزا فک کنی نینی سایت جای خوبی نیست واسه چیزای شخصی ۹۹% بی شخصیت و بی فرهنگن جهان سومیه برا خودش فقط قضاوت و تحقیر و مچ گیری ، تایپیکای مادر شوهر خواهر شوهر طرفدار داره...

بازم راهنمایی نیاز داشتی تلگر0امی جایی پی ام بده

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
مرسی عزیزم💙💙سعی  میکنم جوابشونو بدم ولی میگن ت سیاهی دیگه چی میگی😔

ت ام بگو من خودم رنگ گوستمو دوس دارم مردم همه میرن برنز میکنن.. ت ام اونارو شیربرنج یا خون‌آشام صدا کن.. بجز اینا بگو ت چی میگی کمرنگ.. انقد کمرنگی نمیبینمت

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜
این داستان مفصلیه  این که اصلا ارزش انسانها به ظاهرشونه این که ما حق داریم در مورد ظاهر دیگرا ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی خوب بود بهم انرژی داد سعی میکنم دیگه نذارم کسی بهم توهین کنه مرسی❤ببخشید اگه درخواست دوستی بدم قبول میکنی؟

مرسی عزیزم حرفات خیلی خوب بود بهم انرژی داد سعی میکنم دیگه نذارم کسی بهم توهین کنه مرسی❤ببخشید اگه د ...

اره عزیزم ولی تایپ سخته 😂

ت ام بگو من خودم رنگ گوستمو دوس دارم مردم همه میرن برنز میکنن.. ت ام اونارو شیربرنج یا خون‌آشام صدا ...

مرسی ولی فقط این نیست همه چیمومسخره میکنن مثل اینکه کلا با من لجن مثلا چون چشمام درشته میگن چشمای درشت زشته یا اصلا به صورتت نمیاد 🙁

مرسی ولی فقط این نیست همه چیمومسخره میکنن مثل اینکه کلا با من لجن مثلا چون چشمام درشته میگن چشمای در ...

بگو چشای آهو هم درشته و همه از چش درشتی آهو تعریف میکنن.. 

بعدم گفتم ک محل نده بی محلی از صدتا جواب بهتره. 😉😉

کو ی عکس بده ببینمت.. اگه سایت درست باشه البته

مرسی❤تایپ نمیکنیم ت ذهنمون باهم حرف میزنیم😂😂

نه عزیزم منظورم اینه جایی باشه بشه ویس داد بهتره  حالا وات تل اینستا شاد 😂😂😂😂

منم دوست دارم حرف بزنیم

مرسی ولی فقط این نیست همه چیمومسخره میکنن مثل اینکه کلا با من لجن مثلا چون چشمام درشته میگن چشمای در ...

عزیزم اصلا واست مهم نباشه بذار هرچی میخوان بگن،بندری هستی؟؟