2777
2789
عنوان

شونه جادویی

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 51 پست
من چن نفری رو دیدم میزدن موهاشون خیلی کم پشت شده بود اونجا ک میکشن.اصلا مو نداشت نزن عادت میکنی

مرسی گلم نظرت راجب کراتینه کردن مو چیه؟موهام وزه البته الان که پسرونس.ولی بلند شد میدونم که وز میشه اگه یه رنگ بزارم.بنظرت کراتینه هم ریزش میاره؟

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
چه ربطی به چشم داره؟🤔

پوست سر جمع میشه پوست اطراف چشم کشیده میشن به سمت بالا.چشم کشیده نشون داده میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موهات میریزه کلا شنیدم ضرر داره برا سر ، ب سر فشار میاره

اهان.مرسی عزیزم نظرت درمورد کراتینه کردن مو چیه بنطرت این‌کارم باعث ریزش مو میشه؟

یا خدا چه چیزل😂😂

تازه انقد تغییر میکنه و خوشگل میشه بدون شونه جادویی انگار ینفر دیگس البته زشت نیستا ولی خب با اون عوض میشه و خوشگل

😳  پس بعدا پوست صورتتم شُل میشه

والا الان۶ساله استفاده میکنه پوستش شل نشده ماشالله پوستش مثل پوست بچه ها میمونه فقط یه خال کوچولو داره که اونم معلوم نیس

والا الان۶ساله استفاده میکنه پوستش شل نشده ماشالله پوستش مثل پوست بچه ها میمونه فقط یه خال کوچولو دا ...

اونجوری شما میگی پوست میکشه چشم کشیده میشه 

بعدا پوست شل میشه به مرور زمان  به نظرم🤔

دیگه هر جور دوست دارین😊

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

منم نشنیدم چیه

گفتم تو پستا گلم

یه شونس که دوتا شونه این سر و اون سر بهش وصله‌

از این سر مو تا اون سر مو میزنی پوست سر جمع میشه چشم هم کشیده میشه 

وای استفاده نکن عادت میکنی من خیلی ساله استفاده میکنم ولی کنار موهامو خالی کرده جوری که الان نمیتونم موهامو  از بالا جمع کنم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
وای استفاده نکن عادت میکنی من خیلی ساله استفاده میکنم ولی کنار موهامو خالی کرده جوری که الان نمیتونم ...

مرسی عزیزدلم بابت راهنماییت🌸ولی سعی کن ترکش کنی