2777
2789
عنوان

شونه جادویی

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 51 پست
اونجوری شما میگی پوست میکشه چشم کشیده میشه  بعدا پوست شل میشه به مرور زمان  به نظرم🤔 دی ...

من که منصرف شدم خودم از استفادش.چون میدونم بهش عادت میکنم افتضاح خودش اگه بخاد بره تو حیاط فقط میگرده دنبال شونش اصلا بدون اون هیچ  جا نمیره.ولی اره شل که میکنه میگم خودش۶ساله استفاده میکنه پوستش انقد تمیز و خوبه

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آها مرسی عزیزم ولی خب برا ریشه فکر کنم بده

اره به موها اسیب میزنه ولی خودش حسابی عوض میشه و خوشگل

مرسی عزیزدلم بابت راهنماییت🌸ولی سعی کن ترکش کنی

اره یه چند ماهی هست کمتر میزنم ولی اصلا نمیشه آخه با شونه جادویی خیلی خوشگل تر میشن  چشمام با اینکه درشته ولی کشیده نیس

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
اره یه چند ماهی هست کمتر میزنم ولی اصلا نمیشه آخه با شونه جادویی خیلی خوشگل تر میشن  چشمام با ا ...

خیلی سخته ترکش.

خودم خاهر شوهرمو میبینم که حالا میگه بعد که ازدواج کردم میرم چشامو میکشم نمیدونم حالا میشه یا نه 

مرسی عزیزدلم منم میخام وقتی موهام بلند شد کلا همیشه موهامو باز بزارم.بنظرت کراتینه کنم موهامو یا اون ...

کراتینه تقویت میکنه خیلی خوبه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
وای استفاده نکن عادت میکنی من خیلی ساله استفاده میکنم ولی کنار موهامو خالی کرده جوری که الان نمیتونم ...

سلام عزیزم منم کنار موهام خالی شده 

میخواستم ببینم موهای شما رشد کرده ؟

ممنون میشم جواب بدین