melikanj مدیر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 179 عنوان کات | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 20 پست سلام اگه یکی بخواد کات کنه توبه کرده باشه ولی همش بترسه که دختره میخواد خودشو بکشه! خودکشی کنهچجوری باید ازش جدا بشه ؟؟ 1399/08/18 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شانیان1 عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5464 اون میخاد ول کنه بعد دختره خودکشی کنه؟؟مگه نشنیدی اگه واست مرد واسش تب کنی؟واقعا انقدر ارزش واسه عشقت قائل نشده که بیاد بعد میخای خودکشی کنی؟؟چطوری میشه؟؟ یکی منو توجیه کنه (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
ezioromero عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1248 بعدش چیکار کردی؟؟ داغون شدماقا رفته پی خوشگذرونیش کاربر قدیمی هستم
melikanj مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 179 اون میخاد ول کنه بعد دختره خودکشی کنه؟؟ مگه نشنیدی اگه واست مرد واسش تب کنی؟ واقعا انقدر ارزش واسه ... نمیدونم حالم خوب نیست رابطمون اصن خیلی بد شده صب سلام میکنیم شبم شب بخیز
melikanj مدیر استارتر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 179 داغون شدم اقا رفته پی خوشگذرونیش من نمیتونم بعد اون
ezioromero عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1248 من نمیتونم بعد اون منم نمیتونستمشرایط زندگی من خیلی بدتر از شماستخدا میدونه چه روزایی رو پشت سر گذاشتماما تهش به خودم گفتم مرگ مادرم منو نکشتاین از اون مهم تره؟؟؟نه....حالا منتظرم که ضربه بخوره و بیادمیدونم که میاداونوقت از روش رد میشم کاربر قدیمی هستم
شانیان1 عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5464 نمیدونم حالم خوب نیست رابطمون اصن خیلی بد شده صب سلام میکنیم شبم شب بخیز واقعا از من میشنوی با کسی واسه ازدواجت برنامه بریز که از همین اول شروع نکنه که شرایط ندارم و فلانبزار چند سال جوونیتو بتونی عشق و حال کنی و حداقل مشکل مالی نداشته باشی یا کمتر داشته باشیبهتر فکر کن دختر تو ارزشت خیلی بالاتر از ایناس (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید