2777
2789
عنوان

به نظرتون وکس صورت بهتره یا بند؟

15855 بازدید | 21 پست

من تا حالا صورتمو وکس نکردم اما با بند جوش میزنم. خانمایی که وکس میکنن آیا با وکس هم جوش میزنید؟

تعداد رای : 11
نظرسنجی
وکس صورت
4
36%
بند
7
63%

هیچ‌کدوم هردوش جوش میزنم کرم موبر صورت استفاده میکنم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وکس زیادی باعث میشه پوست صورت افتاده بشه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

با وکس ابکش خواهی شد منم مثل تو حساسم الانم دست نزدم تا خوب بشم برم لیزر

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اگر خواستی وکس کنی حتما حواست باشه و به آرایشگر تاکید کن، پوستت رو نسوزونه

ترجیحا جایی برو با انگشت خودش و تیکه های کوچک وکس کنه

با وکس پوست خیلی تمیز میشه، اما پشت سر هم پوست رو شل میکنه

اما هر از گاهی خوبه.

من یک هفته بعد وکس جوش های ریز میزنم

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان

من کلا جوش میزنم ربطی ب اینا نداره ولی چن روز پیش واسه اولین بار وکس چردم فعلا ک نسبت ب بند از این بیشتر راضی بودم تا ببینم چجوری درمیاد موهام این سری

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️