2777
2789

تواین اوضاع کرونا واقعا افسرده شدن خیلیا مث خودم،کسی هست هنوز امیدوارباشه،توی شرایط سخت قرارگرفته باشه ومحکم و قوی باشه?چجوری امیدوارین؟نمیترسین؟نمیگین ایینهمه ادم تلاش میکنه تو زندگیش تهش معلوم نیس چ بلایی سرش بیاد

من که خسته شدم دلم مسافرت میخاد

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

من چندوقت پیش از شدت فشار زندگی‌ تصمیم‌ گرفته بودم یا خودکشی کنم یا طلاق بگیرم،یه تاپیک گذاشتم،همه اومدن همدردی،اینقدر گریه کردم زار زدم،شوهرم‌ استخدام شد،روحیه گرفتم،خدابزرگه،نگران نباش،دعاکن نمازبخون،حالت خوب میشه غصه نخور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امیدارم 😍

چون در حال زندگی میکنم در در حسرت گذشته و نه استرس آینده 😁

کلا هم نسبت به زندگی بی خیالم نسبت به مشکلات و سختی ها 😝😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

زندگی رو سخت نگیر . تهش هممون میریم . ک چی؟ برا چی اینقد زور میزنیم واسه درس و دانشگاه و شغل و پول . ته هممون هیچه . پس بهتره شاد باشیم کاری ک دوس داریمو بکنیم حتی اگه برخلاف میل بقیه یاشه . هرچی ک دلمون میخواد . ب قول اون نوشته میگفت زندگی رو سخت نگیر تهش هچکدوممون ازش زنده بیرون نمیریم . درضمن آخر همه چی تلخه . به تَه هیچی نباید فکر کرد ته رابطه جداییه ته پدر و مادر رفتنیه . ته زندگی هم مرگ به تهش فکر نکن

کاربری برا دونفر .
نسبت ب کروناهم بیخیالی؟

اره

اتفاقا الان 10 روزه کرونا دارم قرنطینه ام 😁

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
خداروشکر..

آره شکرخدا،من خرداد ماه سقط کردم بیکار شدم،شوهرم دستاش موند زیردستگاه پرس،صاحبخونه بامون لج افتاد،طلاهاموفروختم،خیلی بهم فشار روحی اومد،مامان بزرگم فوت کرد،سرِ کارم با اداره دعوام‌ شد،خیلی سختی کشیدم

عزیزم من هم وقتی شرلیط سخت رومبینم  خیلی ناراحت میشم اما میدونم ناراحتی مت چیزی رو درست نمیکنه  من سعی میکنم رعایت کنم به جز خونه مادر بزرگم هیچ حا نمیرم و نرفتم اون هم تنهاست اگه هم مجبور باشم برم بیرون ماسک میزنم 

ولینوه سعی میکنم خودن رو مشغول کنم  ورزش میکنم درس میخونم اهنگ های گروه مورد علاقم رو گوش میکنم 

کتاب میخونم میام نی نی سایت کار های خونه رو میکنم آشپزی میکتم با ددست هام چت نیکنم  زبان تمرین میکنم فیلم گاهی می بینم 

من امیدارم 😍 چون در حال زندگی میکنم در در حسرت گذشته و نه استرس آینده 😁 کلا هم نسبت به زندگی بی ...

سلام‌ حدیثو جان خوبی ؟؟

چند وقته اصلا خبری از اکیپ نیس فعالیت نداشتید یا یادتون رفته تگم کنید ؟؟؟

من امیدوارم ان شاء الله امام زمان زود تر ظهور کنن همه مشکلات رفع بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792