2777
2789
عنوان

کیا خیلی امیدوارن؟خیلی محکم وقوی اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 36 پست
سلام‌ حدیثو جان خوبی ؟؟ چند وقته اصلا خبری از اکیپ نیس فعالیت نداشتید یا یادتون رفته تگ ...

سلام مرسی گلم تو خوبی؟ 💜

اکیپ دیگه دوشنبه ها و جمعه ها فعالیت داره 

نه اتفاقا چهارشنبه هفته گذشته زدیم ولی بچه ها هماهنگ نبودن همش متن کپی از گوگل 

ولی دوشنبه و جمعه طبق قانون جدید با قدرت آغاز میکنیم 😍💜

تگت می‌کنم😉

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره شکرخدا،من خرداد ماه سقط کردم بیکار شدم،شوهرم دستاش موند زیردستگاه پرس،صاحبخونه بامون لج افتاد،طل ...

اخی عزیزم خیلی برات ناراحت شدم ولی خدا بزرگه توکل کن 

ان مع العسر یسرا 💐💐❤

مرسی گلم  یادت نره 😍

چشمم😍😍💜

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
من چندوقت پیش از شدت فشار زندگی‌ تصمیم‌ گرفته بودم یا خودکشی کنم یا طلاق بگیرم،یه تاپیک گذاشتم،همه ا ...

😍😍😍🤲🏻خداروشکر واقعا خدا بزرگه

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
دعاکن مامان بشم این ماه...

انشالله مادر میشی😘🥰

شمام دعا.کن.مادرشوهرم راضی بشه ما مستقل بشیم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
وای حرفت چقد ب دلم نشست من خیلی افسرده شدم  

😘😍 فداتشم عزیزم . افسرده برای چی؟ 

برای زندگی ک معلوم نی فرداش چخبره؟ چرا افسرده؟ مگه چیه این زندگی و جهان موندنیه؟ پول ؟ کار ؟ شغل ؟ خونواده  ؟چی؟ هیچی . هیچی موندنی نیست . پس ب همین الانت فکر کن . سخت نگیر تهش هیچوقت هیچی نبوده  لذت ببر از همین الانش . وقتی با خودت بگی سخت نمیگیرم ریلکس میشی کم کم . حتی اگه قوی نیستی اداشو در بیار ذهن آدنا فرق بین ادا و واقعیت رو نمیفهمه فک میکنه واقعا شادی پس شاد میشی

کاربری برا دونفر .

تجربه من اینه هرچی بیشتر از زندگی شاکی باشم اتفاقایی میفته که بیشتر شاکی بشم، چند ساله همچیو سپردم به خدا خیلی بهش مطمئنم و خیلی معجزه ها تو زندگیم اتفاق افتاده فقط باید باورش کرد همین. انقدر بهش ایمان دارم که مادرم و خواهرم کرونا گرفته بودن من ازشون پرستاری میکردم و همه میگفتن موا-ب باشن ولی من ایمان داشتم که نمیگیرم چون قویم این یه نمونش بود همیشه تو همه مسائل زندگیم همینقدر ایمان دارم