2777
2789
عنوان

به کدوم کشوردوست داری سفرکنی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 63 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عه منم اولین اسم نروژ اومد توذهنم

نروژ

هلند

سوییس

دانمارک

ایتالیا

ژاپن به خصوص تو فصلی که شکوفه های گیلاس و سیب هست

کره جنوبی هم به جاهای توریستیش خیلی میرسن طبیعت و تکنولوژی باهمن خیلی قشنگه

روسیه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

همین ایران خودمون و دوست دارم 

دلم میخواد همه شهرهاش و بگردم به خصوص شمال کشور ولی راستش ما زیاد اهل مسافرت نیستیم.از کشورهای خارجی هم دوست دارم برم کره جنوبی

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

دوست دارم به آمریکا سفر کنم و از نزدیک با رئیس جمهور و سران مملکتش صحبت کنم و بگم باور کنید ما از شما بدمون نمیاد و این شعار مرگ بر آمریکا نمیدونم از کجا میاد

بگم خواهش میکنم دست از دشمنی بردارید تو این تحریم ها فقط ما مردم عادی داریم اذیت میشیم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز