2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خووب،من هرچی به خودم روحیه میدم نمیشه

ممکنه شکست بخورم. اما نامید نمیشم. میگم مگه من چیم ازونا کمه. خودمو همرنگ جماعت میکنم  شما هم بکن 

ماه پشت ابر نمیمونه ولی غصه پشت خنده چرا:)
درسته گلم،ولی انقد غبطه میخورم که دیگه واقعا احساس میکنم حسادت محسوب میشه

غبطه گناه نیس گاهی ثوابم هس مث غبطه بهشتیا ب مقام شهدا.تو زوال نعمت کسی رو نمیخای پس نگران نباش حسادت نیس.شما برنامه ریزی کن تلاش کن انشاالله موفق میشی

ممکنه شکست بخورم. اما نامید نمیشم. میگم مگه من چیم ازونا کمه. خودمو همرنگ جماعت میکنم  شما هم ب ...

چه روحیه ای،ماشاالله،منم فقط همین یه مورد که خیلی اذیتم میکنه،احساس میکنم یه زندانیان که هیچ کاری ازش برنمیاد

چه روحیه ای،ماشاالله،منم فقط همین یه مورد که خیلی اذیتم میکنه،احساس میکنم یه زندانیان که هیچ کاری از ...

خب دقیقا همین.بهترین کسی که میتونه خود ادم رو بهتر از همه توصیف کنه خودشه

میگی احساس میکنی که شبیه یه زندانی هستی که از دستت هیچ کاری بر نمیاد

دقیقا همین باید باعث بشه که خودت رو عوص کنی

ماه پشت ابر نمیمونه ولی غصه پشت خنده چرا:)
خب دقیقا همین.بهترین کسی که میتونه خود ادم رو بهتر از همه توصیف کنه خودشه میگی احساس میکنی که شبیه ...

دقیقا همینه،یه اشکال دیگر هم وابستگیم به پسرم،از وقتی که به دنیا اومد من دست از همچی کشیدم،نه اینکه بگم پسرم باعث شد نه،خودم باعث شدم که کلا از همچی دور بشم