mamankourd مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 20 عنوان دفع پروتیین 173 بازدید | 8 پست سلام دوستان هفته ۱۹بارداریم مصرف نمکم تقریبا زیاده دست وپام ورم کرده یکم.ازمایش ۲۴ساعته ادرارو خون دادم راهنماییم کنین لطفاً.رنج طبیعیش ۵۰۰تا۱۵۰۰ماله من شده ۱۶۰۰.Hctهم بایدبین ۳۶تا۵۳باشه ماله من ۳۵دیگه بقیه ش نرمال زده . 1399/08/18 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28668 خوب شماچرانمک زیادمصرف میکنی مگه باردارنیستی خیلی خطرناکه حتمافردابرودکترنمک روهم بزارکنار وخدایی که بشدت کافیست
mamankourd مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 20 خوب شماچرانمک زیادمصرف میکنی مگه باردارنیستی خیلی خطرناکه حتمافردابرودکترنمک روهم بزارکنار آخه همیشه فشارم پایینه فکر پروتیین رونکرده بودم ولی از امشب نخوردم اصلا
mamankourd مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 20 مواظب باش خطرناکه.دکتر نرفتی؟ فردا قراره برم ببینم دکتر بهم دارو میده یا فقط تغذیه س به نظر شما
ندارم109 عضویت: 1395/04/29 تعداد پست: 28668 آخه همیشه فشارم پایینه فکر پروتیین رونکرده بودم ولی از امشب نخوردم اصلا درکل توبارداری میره بالا من خودم فشار۸و۹بودم بعدشم ۱۳کلاشوری شیرینی نخورهم برادیایت هم دفع پروتیین حیفه زحماتت ب بادنره وخدایی که بشدت کافیست
سبززیتونی عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 34348 فردا قراره برم ببینم دکتر بهم دارو میده یا فقط تغذیه س به نظر شما دفع پروتئین داروی خاصی نداره یعنی اصلا دارو نداره ولی چند تا دارو شاید بنویسه مثل لوزارتان و ...اصلا اصلا نمک نخور پیاده روی کن آب زیاد بخور یاشاسین آذربایجان💓✌
mamankourd مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 20 درکل توبارداری میره بالا من خودم فشار۸و۹بودم بعدشم ۱۳ کلاشوری شیرینی نخورهم برادیایت هم دفع پروتیی ... باشه ممنون حتما دیگه رعایت میکنم فشارم درکل پایینه حتی دوروزه پیش دکتر بودم فشارم ۹بود
mamankourd مدیر استارتر عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 20 دفع پروتئین داروی خاصی نداره یعنی اصلا دارو نداره ولی چند تا دارو شاید بنویسه اصلا اصلا نمک نخ ... ممنون از راهنماییت دیگه امشب کلا نمک رو حذف کردم.از فردا پیاده روی هم میرم