2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

101 بازدید | 14 پست

داشتم کلیپ عروسی یکی از اقوام رو با دخترم نگاه میکردم داماد خوشگله دخترم میگه آقاهه از اوناییه که آدم دلش میخواد باهاش ازدواج کنه ۱۰ سالشه با حرفش یه حالی شدم 

اصلا نمی دونستم چی بهش بگم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا کل امامزاده ها بهش کافور بده😐

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

من روانشناسم عزیزم

این حرفی که زده از یه دختر ۱۰ ساله که داره به بلوغ نزدیک میشه اصلا بعید نیست

از تمام بعد ها میخام برات بررسیش کنم

دخترت باهات احساس راحتی کرده و خیلی راحت حرفشو زده( این عالیه) سرزنشش اگر کردی کار اشتباهی کردی 

کار درست اینه که خیلی عادی بهش بگی چطور فکر کردی برای ازدواج خوبه؟ مثلا اون میگه چون خوشگله

شما میگی : اها اره خب خوشگلی هم برای ازدواج باید در نظر گرفته بشه اما همه چیز ظاهر نیست بقیه چیزا هم مهمه 

و اینطوری با سوال پرسیدن( با لحن ملایم ) افکار بچتو به چالش بکشی که بفهمی چی تو ذهنش میگذره

بچه های ما از بچگی کارتون سیندرلا( همش عشق و عاشقی) 

کارتون السا و بقیه که توی همش یه پسر خوشگل هست رو میبینن و اصلا عجیب نیست که نظرشون به این مساله جلب بشه 

فقط تاکیدم رو اینه تحت هیییییچ شرایطی موقع حرف زدن مواخذش نکن که دیگه ازت دور میشه و فکراشو قایمکی میکنه از ترس قضاوتت

خودت رو تا میتونی بهش نزدیک کن و باهاش رفیق شو 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
خودمم ترس برم داشته

ولی هرگز سرزنشش نکن بچه ها خیلی حرف الکی زیاد میزنن من خودم بچه بودم یبار تلفن برداشتم به همه زنگ زدم گفتم فردا عروسیمه البته زیر۵سال بودم

ولی از اول تو گوش بچه هرچی بخونی همونطور بار میاد بگو دوس دارم یه خانم تحصیلکرده بشی زود ازدواج نکنی واس خودت خوش بگذرونی بدون خیلی بهت کمک میکنه جوی که توش بچرو میبری همه مهمه ناخواسته هدفش برمیگرده

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من روانشناسم عزیزم این حرفی که زده از یه دختر ۱۰ ساله که داره به بلوغ نزدیک میشه اصلا بعید نیست از ...

ممنون از راهنماییت عزیزم اصلا سرزنشش نکردم فقط کوتاه بهش گفتم خوشگلی تنها که نمیشه باید خیلی چیزای دیگه رو هم در نظر گرفت  ، ولی دیگه بیشتر چیزی بهش نگفتم   

ممنون از راهنماییت عزیزم اصلا سرزنشش نکردم فقط کوتاه بهش گفتم خوشگلی تنها که نمیشه باید خیلی چیزای د ...

برخوردت عالی بوده

صددر صد برخوردت تا حالا باهاش خوب بوده که باهات احساس راحتی کرده 

یجوری باهاش رفتار کن که هر اتفاقی براش میوفته بدون ترس بیاد بهت بگه اینجوری خیلی بهتر میتونی باهاش همراهی کنی و از وقایع زندگیش خبر دار بشی 

ورزش میکنه ؟ 

برخوردت عالی بوده صددر صد برخوردت تا حالا باهاش خوب بوده که باهات احساس راحتی کرده  یجوری باه ...

فعالیتش کمه متاسفانه ، اگه دوستاش باشن یه ثانیه هم نمی شینه ولی تنهایی میگه نمی دونم چه بازی کنم بیشتر بدون تحرکه

فعالیتش کمه متاسفانه ، اگه دوستاش باشن یه ثانیه هم نمی شینه ولی تنهایی میگه نمی دونم چه بازی کنم بیش ...

اگه ورزش کنه ( البته با علاقه خودش) خیلی براش خوبه 

این حرف رو من به صورت کلی به مادر همه دخترایی نزدیک بلوغ دارن میگم 

به خاطر نزدیک شدن به بلوغش اگه ورزش کنه هم برای رشد قد، تنظیم هورمون هاش، کاهش استرس و اضطراب شایع بلوغ، کاهش وزن که معمولا دخترا تو این سن ها با افزایش وزن مواجه میشن، و خیلی موارد دیگه مفیده 

درمورد مساله ای هم که مطرح کردی کارت عالی بوده و همه چی طبیعیه نگران نباش عزیزم

ممنون عزیزم با صحبت با شما واقعا آروم شدم خدا خیرتون بده 

ممنون از دعای قشنگت عزیزم

امیدوارم همیشه سلامت ، غرق در آرامش و خوشبختی باشید گلم ❤️🌹