2777
2789
عنوان

خواستگار

463 بازدید | 35 پست

دوستان من یک دوستی دارم که ۲۵ سالشه بعد براش یک خواستگاری اومده که این اقا ۴۲ سالشه اونوقت این اقا دکتر هستن و ظاهرا وضع مالیشون خیلی خوبه و حتی گفتن اگه این خانم همسر من بشه یک خونه به نامش میزنم.

اما خب این اقا الان در حال حاضر یک همسری دارن که این همسرشون اصلا بچه دار نمیشن و قرار بر این شده که این اقا برن یک جا خواستگاری و همسر دوم بگیرن که بتونن از همسر دومشون یک بچه داشته باشن.

حالا از اشناهای دوستم یک نفر واسطه شده و اومدن خواستگاری دوست من ، دوست منکه نه خودش قبول کرده نه خانوادش. 

اما مادربزرگه این دوستم همش یا زنگ میزنه یا داره زیر گوش مادره دوستم میخونه که این دخترو بدین به همین خواستگاره  بره ، چون میخواد خونه به نامش بزنه و وضعش خوبه و ثروتمنده و از این حرفاااا.

بعد دوستمم تا اینارو شنیده خیلی بهش برخورده و خیلی ناراحت شده.

شما اگه بودین ناراحت نمیشدین که اطرافیانتون همچین نظری بدن؟؟

با نظر بقیه چیکار دارین؟

میخوان زندگی شونو رو آواره زندگی یکی دیگه بسازن؟

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اطرافیان میتونن هرچرت و پرتی بلغور کنن

مهم تصمیم درستی هست که این وسط گرفته میشه

این کیس به هییییییچ وجه برای ازدواج مناسب نیست

بهترین تصمیم رو گرفتین

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مردا روز بروز پررو تر و وقیح تر میشن!!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

چقدررررررررررررر بی فرهنگن

نمیدونستم هنوزم هستن عجوبه هایی که بخاطر بچه دار نشدن هوو میارن سر زنشون

خیر سرش دکترم هست نکبت

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

اجازه نمیدم دخالت کنن اما اونا پابرهنه میان تو زندگیم 

ادم حسابشون نمیکنم و به حرفشون عمل نمیکنم 

من جای دوستتون بودم یه مدت اصلا خونه مادربزرگه نمیرفتم و تحویل نمیگرفتمش، تا بفهمه زندگی فقط پول و مال و منال نیست

چقدررررررررررررر بی فرهنگن نمیدونستم هنوزم هستن عجوبه هایی که بخاطر بچه دار نشدن هوو میارن سر زنشون ...

بله متاسفانه هنوز این موارد هست

اقا گفته که من بچه نمیخوام از پرورشگاه بیام و حتما باید بچه خودم باشه😞😞

با نظر بقیه چیکار دارین؟ میخوان زندگی شونو رو آواره زندگی یکی دیگه بسازن؟

نه خب بالاخره اخه مادربزرگش بزرگه فامیلشونه اینام از این خانواده هایی هستن که به حرف بزرگتر خیلی اهمیت میدن

ولی  خب حالا که خواستگارو رد کردن رفت