2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 35 پست

دکتر چیه 

موقعیت دوستت چیه 

درهر صورت نهههههههه

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه عهد عتیقه همچین ازدواجایی دوباره باب شده؟؟ چ ننه بزرگ احمقی 

خب این اقا اصلا بچه دار نشده چند ساله 

بعد خانم اولشم نخواسته طلاق بده 

بچه از پرورشگاه هم نمیخواسته بیاره

دیگه این شده که همچین تصمیمی گرفتن

پزشک هستن اقا متخصص پوست و مو هستن 

نچچچچچچچچچچ

من خواستگار پزشک مجزد خوشتیپ داشتم رد کردم 

این میخواد بره زن دوم بشه نههه

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
نچچچچچچچچچچ من خواستگار پزشک مجزد خوشتیپ داشتم رد کردم  این میخواد بره زن دوم بشه نههه

نه خب دوسته من ردش کرده 

ینی چندین بار اونا زنگ زدن و دیدن جواب نگرفتن 

دیگه پیگیری نکردن

خب این اقا اصلا بچه دار نشده چند ساله  بعد خانم اولشم نخواسته طلاق بده  بچه از پرورشگاه ...

ببین کلا چه از نظر اختلاف سنی و چه از نظر اینکه زن اول هنوز طلاق نگرفته کلااااا اشتباهه ...در شان یه زن عاقل بالغ نیست زن دوم شدن 

زن دوم شدن هیچ اختلاف سنیشون خیلی زیاده مرده چقد پرروئه اخه

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
😂😂😂 عزیزم شرایط اقا مناسب بوده ولی این مساله زن دوم شدن یه مقدار جالب نیست واقعااا

اینا خیلی اشتباه کردن بزرگترینش اینه انقده پروو بودن اومدن خواستگاری دختر بازم زنه مطلقه ای بیوه ای چیزی بود شاید قبول میکردن و اونم اینهمه تفاوت سنی نشون از بی عقلیشون میده 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷