2777
2789
عنوان

حضانت

563 بازدید | 21 پست

حضانت به معنای نگهداری جسمی و مواظبت بدنی از طفل است.  در صورت جدایی بین والدین برای حضانت اطفال چه پسر و چه دختر مادر تا ۷ سال و بعد از آن پدر صالح است. حضانت تا موقع بالغ شدن طفل باقی می ماند که بعد از آن حق انتخاب با فرزند است. با فوت پدر یا مادری که حضانت با اوست ،حضانت با دیگری است. 

وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی)    دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسر تا دوساله ها 🤔🤔

قانون میگه ۷ سال ، سرزمین نی نی سایت رو نمیدونم😉

وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی)    دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و... 
قانون میگه ۷ سال ، سرزمین نی نی سایت رو نمیدونم😉

خیلی به کمکتون نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

من یه دختر یک ساله دارم میدونم تا هفت سالگی حضانتش با منه ولی من شغلی ندارم خانه دارم بازم قانون دخترمو بهم میده؟و این ک میگن دختر بد نه سالگی میتونه تصمیم بگیره پیش کی بمونه درسته؟وضع مالی شوهرم بد نیس یه ماشین دار ه تقریبا 300یا بیشتر ک ب اسم دخترمه یه خونه داره 700یا بیشتر ک ب اسم منه من اگ جداشم خونشو پس میدم ولی میخوام صد تا دویست ازش پول بگیرم به عنوان مهریه ک بتونم یه خونه رهن کنم با دخترم زندگی کنم مهریم 400سکه اس ک میبخشم اگه این پولو بده دلیل جدایم اینه ک ازش خیانت دیدم چند بارر ولی مدرکی ندارم و این ک اصلااا واسه رابطه با من پیش قدم نمیشه من باید همیشه برم سمتش اگه من ده سال نرم اونم نمیاد کاملا سالمه مشکل جنسی نداره.ممنون میشم اگه جواب بدید ♥💜

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
خیلی به کمکتون نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید

با یه خانوم متاهلی رابطه پیامی داشت ک نمیدونم در چه حدی هست اون خانومو میشناسم اگه شکایت کنم و پرینت خطشو بگیرم ثابت بشه باهم در ارتباط هستن میتونم حضانت دخترمو کامل بگیرم؟

من یه دختر یک ساله دارم میدونم تا هفت سالگی حضانتش با منه ولی من شغلی ندارم خانه دارم بازم قانون دخت ...

بله فرزند دختر بعد ۹سالگی میتونه تصمیم بگیره با کی زندگی کنه

شما که قصد دارید خونه پس بدید یه مبلغی بجای مهریه بگیرید پس همسرتون آدمی هست که می تونید باهاش مذاکره کنید

برای حضانت فرزند باهاش توافق کنید

و اینکه تا زمانی که دختر شما ازدواج کنه نفقه بهش تعلق میگیره می تونید برای مخارج فرزند یا توافق کنید یا دادخواست بدید 

بله فرزند دختر بعد ۹سالگی میتونه تصمیم بگیره با کی زندگی کنه شما که قصد دارید خونه پس بدید یه مبلغی ...

ن اتفاقا اصلا اهل مذاکره نیست خونرو پس میدم چون میدونم در غیر این صورت خیلی اذیتم میکنه یه جورایی مجبورم ک پس بدم ولی چطور ثابت کنم ک پول داره و میتونه 200 به جای مهریه بده 

ممنون ک وقت میزارید 

بله فرزند دختر بعد ۹سالگی میتونه تصمیم بگیره با کی زندگی کنه شما که قصد دارید خونه پس بدید یه مبلغی ...

من حضانت کامل دخترمو میخوام اگه بتونم ثابت کنم ک خیانت میکنه میتونم حضانت بچمو بگیرم اکثر شبام مشرپب میخورع 

من حضانت کامل دخترمو میخوام اگه بتونم ثابت کنم ک خیانت میکنه میتونم حضانت بچمو بگیرم اکثر شبام مشرپب ...

باید شاهد به دادگاه معرفی کنید که صلاحیت نگهداری بچه نداره 

ن اتفاقا اصلا اهل مذاکره نیست خونرو پس میدم چون میدونم در غیر این صورت خیلی اذیتم میکنه یه جورایی مج ...

باید درخواست شناسایی اموال کنید از طریق اجرا ثبت و یا دادگاه

سلام من از همسر سابقم به جرم کودک ازاری شکایت کردم بعد 3 ماه دادگاه پروندم رو فرستاده دادسرا بازپرس پرونده احضارم کرد و گفت کاری باهتون نداشتم فقط خواستم بگم قیم موقت بچه هستید ؟ گفتم باید چی کنم 

گفت چیز خاصی نیست فقط چون شکایت کردید از پدر بچه دادگاه شما رو قیم موقت کرده 

گفتم نگهداریش با منه گفت نه 

بازپرس طرفدار من نیست همش میگه رضایت بده نمیدونم چرا میگه خانوادگی حل کنید مشکل رو 

2790
2778
2791
2779
2792