2789
عنوان

ماهواره

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 77 پست
اخه دارم ماهواره میخرم ولی استرس دارم میترسم تاثی بدی رو زندگیم و شوهرم بذاره

وااا کسی ک بخاد روش دوتا فیلم و تبلیغ ماهواره تاثیر بزاره اون گوشی ام میتونه بزاره

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقیقتش میترسم شوهرم بشینه فیلمای بد ببینه

اینکه ماهواره نداشته باشی خب بهتره اما خداییش مردها رو هیچ جوره نمیتونی جلوشونو بگیری الان همین اینستااز صدتاماهواره بدتره

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن
حقیقتش میترسم شوهرم بشینه فیلمای بد ببینه

واقعا فک میکنی چیز بد فقط تو ماهواره؟؟؟ 

ما زن و شوهر باهم نگاه می‌کنیم همیشه فیلمارو.. بعدم مردا ک اکثرا خبر میبینن

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜
ما داشتیم از بچگی ولی هیچ وقت نگاه نکردم 😁😹ولی همه چی هم میدونستم فکر نکنید این چیزا رو جمع کنید ب ...

تربیت بچه از خانواده شروع میشه اگه مدرسه رو نتونیم درست کنیم حداقل خونه خودمون رعایت کنیم 

میگم مگه فیلم پور.ن نشون میدن ک برا بچه بده مثل فیلمای ایرانه فقط حجاب توش نیست

بله منظور من همون شبکه های پ و رن بود

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
تربیت بچه از خانواده شروع میشه اگه مدرسه رو نتونیم درست کنیم حداقل خونه خودمون رعایت کنیم 

اون که صد در صد ...ولی بچه ها یه حد چشم و گوشش بسته هست و خودش کنجکاو نسبت به همه چی میشه ..

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
بنظر من که داشتن ماهواره درست نیست خصوصا اگه بچه دارید 

خب چجوری میخوای جلوی بچه هات رو بگیری تو اینستا نبیننن با تو مدرسه از دوستاشون نشنون

یا الان همه بچه ها فیلم های خارجی میبینن چجوری میخوای جلوی اینا رو بگیری

جدا برام سواله

اخه دارم ماهواره میخرم ولی استرس دارم میترسم تاثی بدی رو زندگیم و شوهرم بذاره

مطمئن باش هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیرد...اونا این همه هزینه میکنن حتما هدفی دارن.ومیخان تو زندگی ماها نفوذ وتاثیر بذارن....خصوصا بچه ها بالاخره چشمشون میفته ب صحنه ای درسته!