2789
عنوان

ماهواره

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 77 پست
خدایی ادم باید خیلی داغون باشه ک جنبه ۴تا شبکه رو نداشته باشه

برای بچه ها بده

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

ما داشتیم از بچگی ولی هیچ وقت نگاه نکردم 😁😹ولی همه چی هم میدونستم فکر نکنید این چیزا رو جمع کنید بچه مغزش دیگه پاک میمونه نه بابا تو مدرسه کلی از بچه ها و درسای زیست و علوم چیزایی یاد میگیره که به خودش توجه می‌کنه 

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا ابتذالی نداره الان داریم متری ششو نیم میبینیم😁

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببخشید ها ولی تو فیلمای ترکی یه لقمه ناموسه میذارن وسط همه استفاده میکنن😐😐😂

مثلا مادر زن طرف با برادرشوهر دختر فلانی رابطه داشته و...

اماخب چیزای آموزشی خوبی هم داره مثلا آموزش آرایش و شینیون و آموزش غذا و ...شبکه هایی هم که فیلم ایرانی واهنگ میذارن خوبن

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن
اخه دارم ماهواره میخرم ولی استرس دارم میترسم تاثی بدی رو زندگیم و شوهرم بذاره

اون دیگه بستگی به جنبه ادم داره

خیلی ها جنبه شو ندارن روشون تاثیر گذاره

اول ببینید جنبه شو دارید؟

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

ماهواره چیه🙄🙄🙄

📡 اینه😄

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
خدایی ادم باید خیلی داغون باشه ک جنبه ۴تا شبکه رو نداشته باشه

خیلی زیادن

این دستگاه کلی شبکه داره خب میشه چیزای بد ندید این افراد بااینستاگرامم مشکل دارن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من میخواد فیلم پور.ن نشون بده که بده والا فیلماشون مثل ماس فقط زناشون بی حجابن

جان؟ متوجه نشدم

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
همین کارارو میکنید بچه ها عقده ای میشن بس ک فصا رو بسته میکنین

شما بگیر برا بچت بشینید با هم ببینین من نظرمو گفتم ما که نداشتیم عقده ای هم نشدیم والا چهار تا فیلم و سریال چیه که بخوای به خاطرش عقده ای بشی من اطرافم متاسفانه دیدم چقدر بچه بد تربیت شده البته شاید نحوه استفاده اونا غلط بوده