2789
عنوان

ماهواره

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 77 پست
اصلا شبکه ی پو.رن نداره ماهواره رو چی تصورکردین شماهاواقعا. همه شبکه های بد محتوا قفل دارن.انتن داش ...

وا

مگه من گفتم قفل نداره

منظورم اینه نوجونا کنجکاو میشن میرن میبینن

به جز شبکه پ و رن 

بقیه شبکه ها صحنه نامناسب جنسی زیاد داره

یعنی شما ندیدی؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
وا مگه من گفتم قفل نداره منظورم اینه نوجونا کنجکاو میشن میرن میبینن به جز شبکه پ و رن  بقیه ...

اگ ازنظر شما زن ومرد کنارهم باشن و حرفای احساسی بزنن توفیلما غیراخلاقیه بله حق باشماس ازنظرمن بدنیست چون فراترارینا ندیدم توفیلما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ ازنظر شما زن ومرد کنارهم باشن و حرفای احساسی بزنن توفیلما غیراخلاقیه بله حق باشماس ازنظرمن بدنیست ...

حرف احساسی ؟؟؟

عزیزم شما دقیقاکدوم کانال رو میبینی؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
خب چجوری میخوای جلوی بچه هات رو بگیری تو اینستا نبیننن با تو مدرسه از دوستاشون نشنون یا الان همه بچ ...

خب اینکه از بچگی تو خونه ببینن و قبحش براشون بریزه که بدتره بهرحال هرکس نظری داره نظر شماهم محترم

من فیلم چکوروا فیلم زن فیلم بچه هیچ صحنه ای توش ندیدم شبکه ی جم

خب لابد تو این فیلما صحنه نبوده

اوکی ،موفق باشی

نه من با نظرت موافقم فقط  برام سواله چجوری میخواین بچه رو از اسیب جامعه حفظ کنین جدی میگم چالش ...

حالا بزار بچه بیاد یه فکریم برا اونجاش میکنیم🤣

اتفاقا عصر تبلیغ پنتل وتو بازی دیدم که اشکارا داشت دعوت به دوست یابی میکرد واقعا خیلی سخته بچه با این اوضاع درست تربیت بشه

تیکه انداختی؟🤣 راست میگم بخدا

نمیدونم والا من که سریال تردید و دیدم صحنه لب وحتی رابطشون البته فقط سراشون🤣🤣🤣بود تو فیلم مگه شبکه های جم همین فیلم ترکی ها رو نشون نمیدن؟ 

اصلا شبکه ی پو.رن نداره ماهواره رو چی تصورکردین شماهاواقعا. همه شبکه های بد محتوا قفل دارن.انتن داش ...

منم میخواستم بپرسم مگه شبکه پو.رن باز هستند ؟ وای یه چیزی شنیدن همونو هی تکرار میکنند.

منم میخواستم بپرسم مگه شبکه پو.رن باز هستند ؟ وای یه چیزی شنیدن همونو هی تکرار میکنند.

دقیقا والا ما آنتن داریم فقط ی سریال ترکی دنبال میکنم زلیخارو بیشترهمین شبکه ک سینمایی ایرانی می ذاره میزنم باشبکه‌موزیک اینا چ تصوری دارن خدامیدونه