2777
2789
عنوان

همسایه🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 22 پست
مام پسر همسایه بالاییمون آهنگ میزاره و ولومشو تا ته بالا میبره اونشب ساعت یازده رفتم دم درشون انقد ع ...

وای پارسال زنه اومد تنهابودم حالم بدشد کلی دری وری گفت منم حرفی نزده بودما دوماه از صداش میترسیدم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا .. خودشون شعور که ندارن  یعنی من که زنم مو به جونم راست میشه وای به حال مردها ... بعد ...

بدتر منی که شما😂خونه ما انگار مدرسه بالایی ب بچش درس میده خیلی صداش بلنده اوایل اومده بودم فک میکردم صدای مرده صداش کلفته باهام حرف میزنه ها نمیتونه آروم بحرفه صداش کل راه پله رو میگیره خودشم مدیره😑

وای پارسال زنه اومد تنهابودم حالم بدشد کلی دری وری گفت منم حرفی نزده بودما دوماه از صداش میترسیدم😑

آدرس خونتونو بده دو سوته اونجام جدیدا اینقد دعوایی شدم مامانم بهم میگ شعبون بی مخ  

میدونی از چی میسوزم آخه

من رفتم دم درشون دعوا پسره اونقد مودب جوابمو داد کلی معذرت خواستم ازش اومدم خونه بعد فهمیدم چ گندی زدم میخواستم باز ببرم بابام و مامانم ریختن سرم الان ی ماهه پسررو میبینم خودخوری میکنم

آدرس خونتونو بده دو سوته اونجام جدیدا اینقد دعوایی شدم مامانم بهم میگ شعبون بی مخ     مید ...

قزوینم رفیق خودتو برسون 😂😭بیا منک لال شده بودم از ترس 

من به هرکی میگم میگه میخاسی اینوبگی دعوا کنی توهم😂