2777
2789
عنوان

همسایه🤦‍♀️

226 بازدید | 22 پست

سلام ما تو ی آپارتمان ۶واحدی هستیم ک ۵تاش پره ما طبقه اولیم ازدستشون دارم دیونه میشم دیگه همسایه بالاییم مدام صداش توخونمه بلند حرف میزنه همسایه بغل دستیم روزا ساکتن شبا پامیکوبن در سرویسشون رو میبندن صدا میاد توخونمون ۱شب منم نمیتونم بخوابم سرمو میذارم زمین صدای پاشون اذیتم میکنه..

به بالایی چندبارگفتم باز همونه ی مشکل پامیکوبن یعنی وحشتناکه کاراشون ی مشکل بزرگم دارم اینه که ماشیناشون رو گرم میکنن بوی دود میاد توخونه گلوم اذیت میشه واقعا موندم چیکارکنم چن وقت پیش به یکیشون گفتیم اومد جلو درم کلی باهام دادوبیداد کرد خیلی بهم ریختم بنظرتون چطور میتونم بگم؟؟

نمیشه ک حرف نزنن راه نرن

گمونم دیوارتون باریکه

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مدارا مدارا مدارا... ما هم همین مشکل و داریم زن صداش و میندازه تو سرش تو راه پله اصن ی وضعی اون یکی عین مفتش دم در 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
نمیشه ک حرف نزنن راه نرن گمونم دیوارتون باریکه

نه من اصلا با صدا‌توروز مشکل ندارم خب آدمن دیگه ولی واقعا ساختمون ما رسما دیونه خونست یه ساعت نمیشه تحمل کرد 

مام پسر همسایه بالاییمون آهنگ میزاره و ولومشو تا ته بالا میبره اونشب ساعت یازده رفتم دم درشون انقد عصبی بود صداشو قطع کرد اومدم خونه کلیم توبیخ شدم ک چرا رفتم دم درشون دوباره از فرداش همون آشو همون کاسه نکبت جدیدا منم میبینه میره بالا صدای آهنگو تا ته بلند میکنه و با اون صدای نکرشم میخونه

وای یاخدا😑چقدر نفهمن

نگم برات ...

حالا الان که پنجره ها بسته صدا نمیاد ولی تابستون کلا بغل گوش ما انجام میدادن ... اونم به طرز فجیح 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

مدارا مدارا مدارا... ما هم همین مشکل و داریم زن صداش و میندازه تو سرش تو راه پله اصن ی وضعی اون یکی ...

من درس میخونم همش هنسفری توگوشمه که بتونم تمرکز کنم نه میتونم بهشون چیزی بگم نه تحمل بد وضعیه😭

نه من اصلا با صدا‌توروز مشکل ندارم خب آدمن دیگه ولی واقعا ساختمون ما رسما دیونه خونست یه ساعت نمیشه ...

منم مث شما دقیقا از سروصدا بدم میاد شما رو نمیدونم اما من ترجیح میدم خونمون تو حومه شهر تو باغی جایی باشه

من درس میخونم همش هنسفری توگوشمه که بتونم تمرکز کنم نه میتونم بهشون چیزی بگم نه تحمل بد وضعیه😭

آپارتمان فرهنگ میخواد که ندارن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ب همسرتون میگفتین تا ب مهدی بگه زنشو جمع کنه چ خبره آخه

ای بابا .. خودشون شعور که ندارن 

یعنی من که زنم مو به جونم راست میشه وای به حال مردها ...

بعدشم میشینن تخمه شکستن ...

اصلا باورش سخته بگم 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘