2777
2789
عنوان

همسایه🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 22 پست
مام پسر همسایه بالاییمون آهنگ میزاره و ولومشو تا ته بالا میبره اونشب ساعت یازده رفتم دم درشون انقد ع ...

وای پارسال زنه اومد تنهابودم حالم بدشد کلی دری وری گفت منم حرفی نزده بودما دوماه از صداش میترسیدم😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای بابا .. خودشون شعور که ندارن  یعنی من که زنم مو به جونم راست میشه وای به حال مردها ... بعد ...

بدتر منی که شما😂خونه ما انگار مدرسه بالایی ب بچش درس میده خیلی صداش بلنده اوایل اومده بودم فک میکردم صدای مرده صداش کلفته باهام حرف میزنه ها نمیتونه آروم بحرفه صداش کل راه پله رو میگیره خودشم مدیره😑

وای پارسال زنه اومد تنهابودم حالم بدشد کلی دری وری گفت منم حرفی نزده بودما دوماه از صداش میترسیدم😑

آدرس خونتونو بده دو سوته اونجام جدیدا اینقد دعوایی شدم مامانم بهم میگ شعبون بی مخ  

میدونی از چی میسوزم آخه

من رفتم دم درشون دعوا پسره اونقد مودب جوابمو داد کلی معذرت خواستم ازش اومدم خونه بعد فهمیدم چ گندی زدم میخواستم باز ببرم بابام و مامانم ریختن سرم الان ی ماهه پسررو میبینم خودخوری میکنم

آدرس خونتونو بده دو سوته اونجام جدیدا اینقد دعوایی شدم مامانم بهم میگ شعبون بی مخ     مید ...

قزوینم رفیق خودتو برسون 😂😭بیا منک لال شده بودم از ترس 

من به هرکی میگم میگه میخاسی اینوبگی دعوا کنی توهم😂