2777
2789
عنوان

بینی عملی ها زود باشین بیاین 👃🙆

200 بازدید | 28 پست

بچه هااااا من 21 روزه بینی عمل کردم مدل طبیعی خاستم 

با چسب خیلی خوشگله دوسش دارم اما میرم مطب چسب و باز میکنم بینیم حس میکنم درازه همه میگن طبیعیه چسب و باز میکنی کلا این حس و داری وگرنه قالب صورته ادمه مدل طبیعی بعد چن ماهم قشنگتر میشه

میشه از تجربه خاتون بگید 

شما هم اینطور بودید؟ 

مدل طبیعی قشنگتر میشه به مرور زمان؟؟؟؟😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نیمه میخوام عمل کنم تو کرونا میترسم فقط  البته با این همه رعایت دو بار مبتلا شدم😂😂

خوشبحالتون کاش منم نیمه فانتزی عمل میکردم حس میکنم اینطوری خوشگل نیس

واقعاااا 2 بارررررررررررر

سلام خوبی عزیزم؟ چند ساعت بیهوش موندین؟  دردم داری؟  میترسم عمل کنم🥺

من چون بینیم استخوانی بود گف عمل راحتی بوده 1 ساعت و نیم بیهوش بودم 

دردم اصصصصلا نداشتم درکل خیلی راحته هیچی نمیفهمی 

خوشبحالتون کاش منم نیمه فانتزی عمل میکردم حس میکنم اینطوری خوشگل نیس واقعاااا 2 بارررررررررررر

ببین یک بار همون موقع که اعلام کردند و قرنطینه در اسفند مبتلا شدم حالا از استرس یا واقعی همه علایم را داشتم

یک بار هم نیمه شهریور گرفتم بویایی و چشایی و بی حالی و اینا تا بیست روز طول کشید 

ببین یک بار همون موقع که اعلام کردند و قرنطینه در اسفند مبتلا شدم حالا از استرس یا واقعی همه علایم ر ...

ای خدا میگن گوشت قرمز خیلی خوبه هفته ای دوبار سوپ با گوشت قرمز درست کن بخور تقویت شی

کسی نبود جواب منه حقیر رو بده😑😑😑😑

خیلی خیلی زود داری قضاوت میکنی هنوز یه ماهم نشده

حداقل تا 6 ماه صبر کن

ورم نهایی ام تا یه سال از بین می‌ره

دو ماه اول اوج ورم و تغییرات بینیه