2777
2789

شیر و برنج اصافه کنی

کمی آرد برنج اصافه کن

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 من سه روز بحث کردم سر شیر برنج شیرین و نمکی

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

یه کم دیگه درست کن بدون شکر قاتی اونا کن اگه خییییلی زیاد شیرین شده 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

عزیزم خب میزاشتی میوردی سر سفره هرکی اندازه خودش شکر میریخت

خوب من همشه مامانم درست می‌کرد شیرینی ش خوب بود الان  دلم خواست درست کردم  به نظرم شیرین شده دستورش تو نت بود تا حلا درست نکرده بودم 

خوب من همشه مامانم درست می‌کرد شیرینی ش خوب بود الان  دلم خواست درست کردم  به نظرم شیرین ش ...

از این به بعد درست کردی شکر اصلا نریز فقط خیلی کم‌نمک خیلی کم بزن شکر و بیار سر سفره هرکی خاست اندازه طبع ش بریزه 

من مثلا خودم شیر برنج ‌وهم نمک داشته باشه دوست دارم هم شیرینشو شیرین بیشتر دوست دارم اتفاقا کره هم آب میکنم میارم سر سفره باهاش میخورم دلم خاست

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
از این به بعد درست کردی شکر اصلا نریز فقط خیلی کم‌نمک خیلی کم بزن شکر و بیار سر سفره هرکی خاست انداز ...

منم چند روز پیش تو تاپیک  شیر برنج رو شیرین میخورن یا بانمک بچه ها گفتن دلم خواست امروز دیگه گفتم درست کنم ولی فک کنم سرد بشه بهتر بشه😜