2777
2789
عنوان

خوش به حالشون به خدا خوش بحالشون

375 بازدید | 15 پست

این بلاگرا چه درآمدهایی دارن کیف دنیا رو هم میکنن

من که اینستا رو پاک کردم ولی اینا عشق میکنن خیلی حسرت زندگی هاشون و میخورم

مثل گیتا هوم و یه دختره شیرازیه که فکر کنم شیما استایل بود یه شوهر پولدار و پزشک و عشق دنیا رو میکنه.یه دنیا نامی هم بود 

بهترین لباس ها از بهترین مزون ها مفت مفت بهشون میدن فقط برای تبلیغ بهترین وسایل آشپزخونه و بهترین لوازم آرایشی.بخدا عشق میکنن 

والله شیما استایل و خبر دارم پارسال برای هر تبلیغ فقط استوری ۴ میلیون میگیره ‌.واقعا چه درآمدایی دارن تیپ میزنن بهترین آرایشگاهم میرن ولی من از ترس خدا لاکم نمیزنم .دلمم اینقدر میخواد که چی ولی نماز و غسل و چیکار کنم.خانوادمم اجازه نمیدن مثل بلاگرا باشم بریزم بیرون عشق کنم ای خدا😥

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پاک کردم اینستا 

میدونی خودمون اینا معروف کردیم 

خودمون بهشون شاخ و برگ دادیم 

همون بهتر پاک کردی فقط اوایل حوصله ات سر میره دوست داری نصب کنی ولی مقاوت کن 

تو بلاگر زندگی خودت باش همه چی و که نباید جار زد 

خدا رو تنها بینندت در نظر بگیر پیش اون محبوب باش 

کتاب بخون لاک بزن برای خودت یا یه کاری یاد بگیر 

بدم میاد از شیما استایل شوهرشم یه پولداره درس نخونه که رفته فقط مدرک پزشکی گرفته ما گندشون کردیم فقط

ای خواهر دارن عشق میکنن

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
عزیرم تو فقط داری از پشت گوشی تصویر اونارو میبینی نمیگم اونا خوشبخت نیستن به هرحال پول و درآمد بال ...

والله سلطان حاشیه شون که دنیاست 

اونم داره عشق میکنه

منم پاک کردم اینستا  میدونی خودمون اینا معروف کردیم  خودمون بهشون شاخ و برگ دادیم  ...

اره کلا پاک کردم کارم همش حسرت بود 

بخاطر دل خودته که لاک نمیزنی و نماز میخونی عزیزم😘

اره ولی ایکاش میشد لاک زد و نماز خوند

عزیزم بگذره از زندگیشون همین شیما عه احساس پوچی میکنه که تو دنیای واقعی هیچی نیست نه درس خونده نه خو ...

خوب اره اینم حرفیه ولی خانواده آزادی داره