2777
2789
عنوان

موفقیت بعد از دو زایمان زودرس

240 بازدید | 10 پست

من ۴۳ سالمه .یه بارداری دوقلویی سقط در ۸ هفته داشتم و دو بارداری دوقلویی زایمان زودرس در ۱۶ و ۱۹ هفته .نمیدونم بازم برای بارداری اقدام کنم .اصلا شانس موفقیت دارم ؟؟ به رحم اجاره ای و بچه پرورشگاهی هم اصلا نمی خوام فکر کنم .

خب دلیل سقط ها چی بوده؟

دهانه رحم باز میشه یا جنین ها مشکل دارن؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

سرکلاژ نشدی

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا . انشالله زود باردار شی و بچه سالم ب دنیا بیاری  کدوم شهری؟ من یه دکتر عالی میشناسم

سلام ببخشید منم مشهدم، لطفا دکتری که گفتین معرفی میکنین؟

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
ای بابا . انشالله زود باردار شی و بچه سالم ب دنیا بیاری  کدوم شهری؟ من یه دکتر عالی میشناسم

دکتر که میشناسین کیه ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤