2777
2789
عنوان

امام زمان

213 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من کلا ادم مذهبی یا ادمی که دنبال نماز و اینا باشم نیستم و اعتقاد چندانی ندارم ولی خیلی اتفاقی چند بار تا حالا امام زمان رو صدا زدم تو مشکلاتم به ساعت نکشیده مشکلاتم حل شده برای مثال شهرک ما نگهبان نداره روزای اول که اومده بودیم یهو دیدیم ماشینمون نیست تو محوطه اطمینان کامل دارم که نبود ولی تا اومدم پایین تو اسانسور بلند امام زمان رو صدا کردم اومدم دیدم چهار تا در ماشین بازه وسط محوطه است هر جا کارم مشکل داشته تا اسمشو گفتم جوابمو داده هدفم از این حرف ها این بود که بگم امام زمان وجود داره ما میتونیم با اعتقاد بهش و دعا برای ظهورش جزو دوست دارانش باشیم  لطفا هر عکس اعتقاد داره و این پست رو  میخونه یک صلوات برای ظهور اماممون بده

صد در صد وجود دارن... همه ی ادیان به ظهورشون بشارت دادن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

واقعا این روزا بیشتر از همیشه نیاز به یه منجی تو کل دنیا احساس میشه

کاش هرچه زودتر برسه روز نجات بشریت🙏🙏

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید شما دلت پاکه جوابت را داده تو رو خدا هر وقت صداش زدی منم دعاکن 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

خوش به حالت....من خیلی باید آقا رو صدا بزنم تا یه چیزی ببینم...اما آقا منو دوست نداره من خیلی بدبختم...تازه من آدم مذهبی  و مقیدی هستم...همیشه هم تلاش میکنم که کاری نکنم دل آقا بشکنه....تو رو خدا قسمت میدم به جای من آقا رو صدا بزن و ازش بخواه مشکل من برطرف بشه،شاید به حرف شما گوش بده....بازم خوش به حالت

خوش به حالت....من خیلی باید آقا رو صدا بزنم تا یه چیزی ببینم...اما آقا منو دوست نداره من خیلی بدبختم ...

یا امام زمان به حق تمامی امام ها و پیامبران اگه به صلاحهش هست به حاجتش برسه

خوش به حالت....من خیلی باید آقا رو صدا بزنم تا یه چیزی ببینم...اما آقا منو دوست نداره من خیلی بدبختم ...

منم در ظاهر آدم مذهبی هستم خیلی هم مراقب اعمال و رفتارم هستم چند وقته غیبت را گذاشتم کنار ولی هرچی ائمه را صدا میزنم هیچ جوابی نمیشنوم،یه اتفاق هایی افتاده که فکر میکنم همه شون از من بدشون میاد😔😔😔😔😔

خدایا شکرت
منم در ظاهر آدم مذهبی هستم خیلی هم مراقب اعمال و رفتارم هستم چند وقته غیبت را گذاشتم کنار ولی هرچی ا ...

نه عزیز هیچ وقت معصومین و خدا به ادم پشت نمیکنن بلکه اینا امتحانات ما هستش صبور باشید

خانم محترم شما حق نداری به این سبک صحبت کنی

به شما ارتباطی نداره،توهم درجایگاهی نیستی که بخوای به من بگی چطورحرف بزنم،پس اگه چیزی هست بین من وخدا وبنده خودشه لزومی به دخالت بی جای شما نمیبینم.

به شما ارتباطی نداره،توهم درجایگاهی نیستی که بخوای به من بگی چطورحرف بزنم،پس اگه چیزی هست بین من وخد ...

شعور نداری که تو سایت عمومی همه چیز به همه کس مربوطه،شما داری به اعتقادات بقیه توهین میکنی بی ادب بی نزاکت

خدایا شکرت