2777
2789
عنوان

سوال مثبت 18

| مشاهده متن کامل بحث + 8731 بازدید | 55 پست
ینی چی؟؟ تعریفش از زندگی چیه؟ شما باید جدی بگیری تا اونم به خودش بیاد و حرکتی بکنه

صدبار باهاش دعوا کردم بی خیال تر از این حرفاس. چون میدونه من مذهبی هستم دنبال دوست پسر نمیرم. و طلاقم نمیگیرم 

اینطورکه شماگفتیددراین چندسال که فکرکردم۱۸سال است ازدواج کرده اید،دوم اینکه می فرمائیدمن فقط اقدام می کنم حالامی گوئیدسال اول خوب بوده،عزیزم سال ذول همیشه بیشترازستیرسال هااست،بعدهم سوال کنیدکه ازکیفیت رابطه راضی است یانه،صحبت کنیدتانیازهای هم رابرطرف سازید.

بالاخره خستگی های روزانه بی تاثیرنیست،احتمالاخودتان خانه دارمی باشید.

کمی واقع بینانه ومنصفانه به اوضاعتان بنگرید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا. منم کلافه شدم. نمیدونم چیکار کنم 

ی بار برای همیشه بشین قاطعانه باهاش صحبت کن

رابطه زناشوییی فقط برای رفع نیاز نیست زنی که از طرف همسرش دیده نشه کم کم عصبی افسرده منزوی پرخاشگر و در نهایت بیمار میشه و فاصله یا دچار طلاق عاطفی میشن

اولین تصمیمتون همون جدا کردن جای خواب ی نشونه ست

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
سنتی. دوسال ازدواج کردم سال اول خوب بود اما سال دوم خیلی سرد مزاج شد و مشکل نعوظ پیدا کرده 

عزیزم مگه سنتی و مدرن فرق داره . توی سنتی هم همین حرف و نیازهارو باید دربارش صحبت کنید

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

سلام وقتی سال اول مشکل نداشته الان چطوری مشکل نعوذ داره اگه خوب با آلت مرد بازی کنید تا فشار خون داخل رگهای آلت زیاد بشه نعوذ به خوبی انجام میشه شما خودت تو این کار باید بهش کمک کنی و تا میتونی با آلتش بازی کنی تا خوب سفت بشه بعد از رابطه لذت میبرید

غم فروش دوره گرد
عزیزم مگه سنتی و مدرن فرق داره . توی سنتی هم همین حرف و نیازهارو باید دربارش صحبت کنید

صدبار بهش گفتم چون میدونه من مذهبی هستم دنبال دوست پسر نمیرم و طلاق نمیگیرم جدی نمیگیره

منم مجردی همین فکرو میکردم 😐

الان چی😂

زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃
صدبار بهش گفتم چون میدونه من مذهبی هستم دنبال دوست پسر نمیرم و طلاق نمیگیرم جدی نمیگیره

با بقیه موافقم ک میگن جدی باهاش حرف بزن

مساله کوچیکی نیست راحت ازش بگذری. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
صدبار باهاش دعوا کردم بی خیال تر از این حرفاس. چون میدونه من مذهبی هستم دنبال دوست پسر نمیرم. و طلاق ...

حالا دوستپسر داشتن یا نداشتن زیاد ربطی به مذهب نداره. انسان باشعور میدونه که نباید خیانت کنه

تسلیت ایرانم🖤🕊️

عزیزم ربطی به مذهبی بودن نداره

مگه ادم مذهبی نیاز جنسی نداره؟

مگه شما نیاز نداری که به خواسته هات توجه کنه؟؟

از هیچی نترس

بترسونش

جدا بشی بهتر از اینه که یه عمر بدون رابطه زندگی کنی!

این باعث لغزش خودتم میشه

حلال خدا رو به خودت حروم نکن تو حقته که از این رابطه حلال لذت ببری

نمیگم طلاق فقط میگم جدی و محکم ازش بخواه درمان کنه وگرنه راهتو جدا کن

یه بار اینکارو کنی میفهمه که نباید خیالش از بابت شما راحت باشه و بترسه که از دستت بده

الان دیگه خیلی فرق کرده اوضاع😂 انشالله یه روز می‌رسی به حرفم 

ان شاالله خوشبخت شی،مرسی گلم

زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792