2777
2789
عنوان

سوال مثبت 18

| مشاهده متن کامل بحث + 8731 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگر قبول نمیکنه درمان بشه

این چه زندگی متاهلی هست؟

ادم مجرد خونه باباش میموند سنگین تر بود

اگر سردی از طرف زن بود مجوز هر گونه خیانت و صیغه و کثافت کاری براشون اوکی میشد

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
جای خواب مشترک فقط برای رابطه نیست. مزاجشان رادرست کنید. یعنی شب عروسی هم ایشان هیچ واکنشی نداشت؟

دو سال ازدواج کردم. سال اول خوب بود اما سال دوم خیلی سرد مزاج شد و مشکل نعوظ پیدا کرده 

مجردم،،یه بار پیشنهاد میدادم قبول نمیکرد عمرا اگه سمتش میرفتم بعدش هم خودش میومد جفت پا میرفتم تو شک ...

اشتباه میکنی دیگه

وظیفشه منتی هم در کار نیست 

زن نمیگیرن که کارهای خونه انجام بده واسشون

😄😄😄😄

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

شاید ظاهرا مشکل ساده ای باشه ولی دراصل خیلی پیچیدس وسخت مخصوصا اینکه راضی بدکتررفتنم نشه

ی استادی بود ک میگفت بیشتر دعواها ومشکلات زنوشوهر ازتو اتاق خابشون شروع میشه وب بقیه مشکلات میرسن

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰