2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 49 پست
حس بدی ب آبجیش دارم حس میکنم از من بدش میاد 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 انتظار داشتی اولین و اخرین دختری که ازش خواستگاری میکردن تو باشی؟

رمز موفقیت زندگی رو هنوز پیدا نکردم ولی رمز بدبختی اینه که واسه حرفِ آدمایی که تو زندگیتون هیچ نقشی ندارن خودتونو تغییر بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا😦  چند سالته عزیزم؟ این افکار بچگانه رو بریز دور خب رفته که رفته سرش سلامت

قیافت😦😂😂

عزیزمی تو که امضامو میخونی واسه رسیدن به حاجت دلم یه صلوات بفرست  وبگو امین😍 اللهم صل علی محمدوال محمد😍
وا یعنی چی ؟ همه خواستگاری رفتن شوهر منم صد بار قبل من رفته منم قبل از اون ضد تا خواستگار داشتم ...

میدونم عزیزم من نمیدونم چرا حساس شدم اعصابم خورد شد ی حسی دارم انگارمثلا آبجیش اینا میگن چرا اینو گرفتی 😐

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

پسر فامیل ما فقط مونده بود بره خاستگاری گل لای جوب😑😂الان زنشم خبر داره از بس پروعه جوری رفتار می کنه انگار شازده انگلیس اینو گرفته بیخیال خاهر😑😐😂😂    

چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره ؟
خب مثلا چرا گفت 😐

نمیدونم مثلا داش میگف خیلی دختره پیگیر من بوده از خداشون بوده من برم بگیرمش خانوادش هی ب من زنگ میزدن 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
شوهرم تعریف کرده برام دو بار رفته خواستگاری که هیچ کدوم به میل خودش نبوده اگه خواستید واستون تعر ...

اره بگو 😂

واییی بچه ها الان ک شماها گفتید  فهمیدم من الکی حساس شدم واقعا 🤣