2777
2789

بچه ها برحسب پریودم الان هفته ششم هستم نه زیر دلم درد میکنه نه سینه هام فقط خیلی خیلی خفیف اونم شبا یه کم کمرم درد میکنه، این طبیعیه؟؟ 

سری قبل که باردار شدم زیر دلم بدجور تیر میکشید و کمردرد هم داشتم ولی الان هیچییییی

طبیعیه؟؟😭

عزیزم بارداری که نباید حتما درد داشته باشه اتفاقا اگه دل‌درد شدید داری ممکنه خطرناک باشه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد دارین گریه می کنید ندارین گریه می کنید خدا خودش مونده چه کنه از دست ما

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
درد دارین گریه می کنید ندارین گریه می کنید خدا خودش مونده چه کنه از دست ما

من دوبار باردار شدم هر دو شدید درد زیر شکم داشتم الان که اینطوریم یه کم شک میکنم، آزمایش هم فعلا نرفتم به خاطر این کرونای لعنتی، ایشالله که خیره 

مرسی گلم

عزیزم برمنم دعاکن نی نی بیاد.انشاالله زایمان بی دردی داشته باشی...بی بی چک زدی؟کی نشون دادمثبت؟

ایشالله عزیزم

من دوره هام ۳۸ روزست تقریبا تا ۳۶ سفید سفید بود ۴۱ زدم هاله زد امروز زدم دوباره هاله نبود خیلی پررنگ هم نبود ولی واضح مشخص بود

چند روز ب موعد بی بی زدی من 4 روز مونده ب موعدم ب نظرتون فردا بیبی بزنم نشون میده؟ 

من دوره هام ۳۸ روزست تقریبا تا ۳۶ سفید بود ۴۱ زدم هاله زد امروز زدم دوباره هاله نبود خیلی پررنگ هم نبود ولی واضح مشخص بود