2777
2789

اشکال نداره عزیزم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره دفعه دیگه عزیزم . منم اونموقه ک امتحان میدادم دو جلسه با ماشین امتحان جدا کلاس برداشتم ک قلق ماشین امتحان دستم بیاد . اگر قلقش رو میخوای یه جلسه اصافه با ماشین امتحان بردار

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

خخخخخ این حرفایی که میگید ماشین فلان بود و .... فرافکنی هست 

حالا ماشین با ماشین فرقش نهایتا توی سفتی و نرمی کلاج و دنده ست دیگه .... 

من که انقدر استرس داشتم اصلا نفهمیدم اینا رو هم 

بار اول قبول شدم 

سلام خانوما بببخشید میشه بیاین تاپیک اخرم تو ختم شرکت کنین انشالله هممون با هم حاجت روا بشیم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
اشکال نداره دفعه دیگه عزیزم . منم اونموقه ک امتحان میدادم دو جلسه با ماشین امتحان جدا کلاس برداشتم ک ...

اینحا که نمیزارن ماشین امتحان کلا سواست 

خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم