2777
2789
عنوان

اه رد شدم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 28 پست

فدای سرت یادبگیر با ماشین داغونم رانندگی کنی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینحا که نمیزارن ماشین امتحان کلا سواست 

اهان همیشه کلاج ماشین امتحان خیلی داغونه و فقط هول نشو . اروم باش و با ارامش کارت رو انجام بده قبول میشی😊

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
من بار سوم قبول شدم رانندگیمم خیلی خوبه خودتو ناراحت نکن اصلا به توانایی تو ربطی نداره 

تمرین میکردی من مشکلم اینه کلاج ماشین خودمون نرمه مال مربی متوسطه مال امتحان سفته

خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

اصلا شک کردم هیدرولیکه یا نه

باید هیدرولیک باشه ماهازورنداریم که فرمون بچرخونیم هیدرولیکم انقد نرمه بااول تمرین من فک کردم سفته چنان پیچوندم نزدیک بود محکم بزنم به جدول

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

اشکالی نداره

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝