2777
2789
عنوان

خونه بابام

128 بازدید | 4 پست

هفته پیش با شوهرم بحثم شد قاطی کرد بعد پنج سال زندگی چنان یکدفعه سر هیچی عصبی شد هیچی جلودارش نبود منو‌گذاشت خونه بابام ، انگار ک چندوقت سر مسأله های مختلف خودخوری کرده یهو زد بیرون ناراحتیش ، به بابام گفت دیگ نمیخوامش و رفت 

بعد دو سه روز پیام داد و شروع کرد حرف زدن و استوری غمگین گذاشتن ،گفتم اگر زنت دوست داشتی می‌آمدی دنبالش و....بابامم عصبانی گفته بود تا نیاد بگ غلط کردم راهش نمیدم ، در کل هم من مقصر بودم سر بحثمون 

گفت اگر من مقصر بودم میومدم اما اینبار تو باعث شدی ، گفتم هرچی کار تو جلو خانوادم بد بوده و...

خلاصه گفت تو بیا من جبران میکنم اما من نمیام و...اصرار کرد 

منم جلو بابام روم نمیشد برم میگفتم هم نمیذاشت،

شب رفته بود بیرون جریان به مامانم گفتم و اومدم خونه کلی از دلم درآورد و....

اما بابام ک برگشته دیده نیستم عصبانی شده گفته بهش بگو دیگ پاشو خونه من نمیذاره نه خودش نه شوهرش 

چندبارم جلو خودم گفته بود حتی بیاد معذرت خواهی کنه دیگ نیاد خونم ، و...هفته دیگ تولد مامانمه چی کنم؟

نرم ؟ از طرفی مامانم تو صحبتاش یجوری رفتار می کنه ک یعنی نرم ببینمش مثلا میگم شام چی داری همینطوری میپرسم می‌ترسه ک نخوام برم میگ چطووووور؟

قبل دعوا ما هفته یبار خونشون می‌رفتیم اما بابام می‌گفت هفته ک هفت روز بود این پسر همش خونه من بود شام و نهار، درصورتی ک شوهرم ساعت۱۰شب میاد خونه

حرف باباتو نباید زمین مینداختی...شوهرت ب بابات بی احترامی کرده...باید میومد دنبالت حداقل از دل پدرت درمیاورد...مگه قرار بود چ کنه؟فوقش ی جعبه شیرینی میخرید میومد خونتون...

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید تو میرفتی..حق با پدرت بوده اون باید میومد عذرخواهی میکرد.....تو باید واسه خودت ارزش قائل میشدی الان دفعه ی بعد هم این مشکل خدایی نکرده پیش بیاد بهت میگه دوباره خودت برگرد 

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..