2777
2789
عنوان

بهتون احتیاج دارم

92 بازدید | 27 پست

سلام دوستای خوبم منو ببخشید اگه ممکنه حرفم واستون تکراری باشه ولی ۹ ماهه اقدامم و هیچ اتفاقی نیفتاده واقعا از فکر دیوونه شدم 

همش تو فکر بچه م تا یه زن میبینم که حاملست ته دلم میگیره که اخه خدایا چرا من نمیشم ازتون میخوام واسم دعا کنین منم براتون صلوات میفرستم بلکه بخاطر دلای پاک شما خدا رومو زمین نندازه

به زور نخواه......

برای من ثابت شده ست...... 

توکل کن و به خودش بسپار....اما به زور نخواه....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
به زور نخواه...... برای من ثابت شده ست......  توکل کن و به خودش بسپار....اما به زور نخواه....

به زور نمیخوام خدایا ولی اخه چرا بهم نمیدی من و شوهرم خیلی چشم انتظاریم شوهرم یتیم بزرگ شده حسرت بابا شدن داره دلم براش میره وقتی بچه های مردم و بغل میکنه

عزیزم غصه نخور وقتی خدا طولش میده یعنی میخواد بهترین و نصیبت کنه انشاءالله ک ی بچه ناناز میاری دنیا😇از ته دل  برات دعا میکنم همینطور سرنمازم گلم ....منم تازه ازدواج کردم شوهرم برداراش هیچکدوم بچه دار نمیشن نزدیکای ۱۱'۱۲ ساله خیلی غصه ميخورم برا خودم 

2804
2805
خب ایشااااالااا ک حل میشه همه چی یکم صبور باشین تورو ب خدااا

سوال بقیه خستم کرده چشم انتظاری شوهرم خجالت زدم میکنه ماه میش به یکی از دوستام گفتم تصمیم بارداری دارم ولی هنوز اقدام نکردم اونم گفت منم همینطور امروز دیدمش که گفت تستم مثبت شده ایشالا خدا بچه سالم بهش بده به نگاهی هم به چشمای منتظر ما بندازه

2801