2777
2789
عنوان

ی چیز عجیب 😳و خنده دار

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 97 پست
چی باید میگفتم تو این مسایل بالا مثه همین یخچال اینا؟

خوب میگفتی اون موقع که نظر منو پرسیدی منم این مارک و گفتم تو رفتی خریدی بعد که کلی تحقیق کزدم فهمیدم خیلی هم خوب نیست هیمالیا خیلی بهتره همه هم تایید کزدن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تا پرسید بگو دوست ندارم راجب این موضوع صحبت کنم از موضوعات دیگه حرف بزتیم‌یعنی فورا جلوشو بگیر ...

ن فردا میخوام بحث وسیله ک شد  تیکه بندازم بهش بگم هرکی هرچی میخره واسه خودشه ماشالا همم چیزای خودشونو قبول دارن مال خووشون به مال بقیه اخه ...میگم کسی  وسایلمو زیرسوال ببره ابروشو میبرم ...اینو بکم حساب بیاد دستش اصن دختر لین ب من چ ک مقایسش میکنه با من ..جاریمو جرات نداره ب وسایلش گیر بده ها فوری تیکه بارونش میکنه

وقتی جهیزیه ات چیدی میاد کرم بریزه شک نکن بهش بگو من برای خودمو و شوهرم جهیزیه اوزرم نه برای تو جهاز ...

این پو از الان باید بگم ک دیکه کار ب اونجا نکشه اونجا دیگه یقشک میکیرم ...تازه ی بار شوهرم اساسی بهش تذکر داد دعواش کرد گفت ب جهیزیه بهار چیکار داری ..از بس حسوده میترسه مال من بهتر مال دخترش باشه

ن فردا میخوام بحث وسیله ک شد  تیکه بندازم بهش بگم هرکی هرچی میخره واسه خودشه ماشالا همم چیزای خ ...

به نظرم خیلی خودت و در گیر نکن عزیزم اینا چیز خاصی نیست که اعصابت بهم بریزه یکی تو یکی خواهر شوهرت یکی مادر شوهرت هنش رو کم کنی زندگی خراب میشه هر وقت خود خواهر شوهرت شروع کرد فورا بگو نمیخوام راجبش حرف بزنم تموم میشه میره جنگ اصلا خوب نیست خانم عاقل بدون جنگ و دعوا کارش و پیش میبره 

سلام دوستان 

پیرو همین تاپیک پیخوام بگم من ب خواهرشوهرم لباسشویی ۸ کیلویی ال جی معرفی گرده بودم و از اونجا ک ایشون وامشو زودتر گرفت و رفت خرید حالا ک خدم میخوام بخرم ب جاریم اینا گفتن بهار حسوده چیکارکنم😭

سلام دوستان  پیرو همین تاپیک پیخوام بگم من ب خواهرشوهرم لباسشویی ۸ کیلویی ال جی معرفی گرده بود ...

اگر خیلی واست مهمه حرف دیگران بگرد یه مدل بهترشو پیدا کن   

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
دیکه دوتا راه داره وقتی وسیلمو مسخره میکنه یا محکم جوابشو بدم یا منم شروع کنم مثه خودش رفتار کردن کد ...

ببین فقططططططط بهترین کار اینه که بری بهتر از اون بگیری یخچال لباسشویی ظرفشویی و...بهتر بخر...یخچال حتما ساید بخر بهتر و باکلاستر از دوقلو هست مارک بهتر بخر لباسشویی و ظرفشویی سامسونگ بخر همه چی رو بهتر بخر و بزار کور بشن از حسادت

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اگر خیلی واست مهمه حرف دیگران بگرد یه مدل بهترشو پیدا کن    

ن پمیخوام همینارو ک خودم معرفی کردم بخرم ..میدونی چیه من صادقانه اون چیزی که قصد خریدشو داشتم رو معرفی گردم و اشتباه کردم ..مسخوان بخرم اما نمیدونم جواب نیکه هاشونو چی بدم ..مثلا میگن حسوده یا میگن ادم نباید مثه بقیه وشیله انتخاب کنه ..منطورشون منم ک مثه اونا میخوام بخرم والا بخدا خودشون مثه من خریدن 

ببین فقططططططط بهترین کار اینه که بری بهتر از اون بگیری یخچال لباسشویی ظرفشویی و...بهتر بخر...یخچال ...

ساید یعنی موتورش یکیشه؟برند کدوم یخچال بهتره؟ال جی خوبه؟ماشین لیاسشویی چی وای خدایا 

ساید یعنی موتورش یکیشه؟برند کدوم یخچال بهتره؟ال جی خوبه؟ماشین لیاسشویی چی وای خدایا 

ساید خیلی شیکتر از همه یخچالاست سرچ کن الجی خوبه ولی تو سامسونگ بخر که نگن مثل من رفته گرفته

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞