2777
2789

گلم کاملا طبیعی هست بچه ها تکرار میکنند اون اصلا نمیدونه مامان یعنی چی فقط چون شما بهش گفتید اونم تکرار کرده... نگران نباش سعی کن دوباره براش تکرار کنی.. 

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عنوانتون را خوندم شاخ درآوردم. مگه نوزاد هم حرف میزنه، فقط حضرت عیسی (ع) در نوزادی حرف زدند. بچه شما نوزاد نیست عزیزم. اسمش شیرخوار هست 

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
عنوانتون را خوندم شاخ درآوردم. مگه نوزاد هم حرف میزنه، فقط حضرت عیسی (ع) در نوزادی حرف زدند. بچه شما ...

حالا این تذکر شما چه کمکی به من کرد؟

میدونم ولی همه جا به کار میره نوزاد در محاوره نمگیم شیرخوار من هشت ماهه است 

ممنون که خیلی مطلع هستید عزیزم واین اطلاعات رو در اختیار بقیه قرار میدید دوست عزیز

عزیزم همچین نوشتی  حرف زدن نوزاد فکرکردم معجزه ای اتفاق افتاده از بدو تولد شروع به حرف زدن کرده ...

منم تعجب کردم، بدو بدو اومدم توی تاپیک، ببینم بعد از حضرت عیسی (ع) دوباره معجزه شده ونوزادی در گهواره حرف زده

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

من معذرت میخام اگه باحرفام ناراحتتون کردم،

ببخشید.

طبیعیه عزیزم، بچه منم یادمه تو سن پایین(یادم نیست چندماهه بود) رفته بودیم خونه عمه اش، عمه اش داشت واسه دخترش مدرسه ای اش درس میگفت، درس درمورد ۲۲بهمن بود، گفت مرگ بر شاه

دخترمنم همون لحظه گفت: مَ بَ شا 😂

هممون خندیدیم.. ولی دیگه تکرار نکرد که نکرد

حالا این تذکر شما چه کمکی به من کرد؟ میدونم ولی همه جا به کار میره نوزاد در محاوره نمگیم شیرخوار من ...

من خیلی مطلع نیستم. ونخواستم که به شما اطلاعات بدم، فقط وقتی عنوان تاپیکتون را دیدم با تعجب بسیار سریع اومدم ببینم که آیا یک نوزادی توی دنیا پیدا شده که حرف میزنه بعد که شما گفتید بچتون 8ماهست فهمیدم اشتباه متوجه شدم