2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

215 بازدید | 25 پست

بچه ها شبتون بخیر شوهرم توی قرنطینه خیلی وزنش بالا رفته بیرونم نمیتونیم بریم که ببرمش پیش متخصص تغذیه شما تا حالا رژیم آنلاین گرفتین ؟ یکی از دوستام بهاره غفاری و یکی دیگه هم دکتر کرمانی رو معرفی کردن کدوم یکی بهترن ؟ ممنون میشم تجربه تون رو با من در میون بذارین 😘🙏

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من مشاور تغذیه و رژیم درمانیم میتونم کمکت کنم❤️

رژیمای آنلاین مثل بهاره غفاری و لیمومی رو با دلیل و مدرک و شواهد بهتون ثابت میکنم اونقدرم که تعریف میکنن خوب نیستن🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم من مشاور تغذیه و رژیم درمانیم میتونم کمکت کنم❤️ رژیمای آنلاین مثل بهاره غفاری و لیمومی ر ...

واقعا ؟؟؟؟ 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
وزنش چقدره.

دیروز وزن کرد ۸۵ بود ۷۹ باید باشه

کالری شماری کنه همچیم میتونه بخوره

پیگیری نمیکنه متاسفانه جانم میخوام خودم بالاس سرش باشم 😅

دیروز وزن کرد ۸۵ بود ۷۹ باید باشه

من ۸۰ بودم باید میومدم زیر ۷۰

یه رژیم‌گرفتم  ماه اول ۵

الان‌ماه دومم تقریبا باید ۳ تا ۴ کنم دوشنبه تموم‌میشه میرم‌برای وزن

رژیم‌ساده ایه

خواستی میفرستم‌برات

متعهد به اُو💓