2777
2789
عنوان

درد پریودی...

150 بازدید | 28 پست

هووف خانما شماهم توی دوران پریود کمر یا شکمتون درد میگیره؟برای بهتر شدنش چیکار میکنید؟من فعالیت هام اکثرا نشسته هستش خیلی اذیت میشم گاهی هم توی خواب از شدت کمر درد و شکم درد بیدار میشم شماها چیکار میکنید حالتون بهتر بشه؟

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیال ناب من!همسرمA❤️😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم من همیشه انقدر حالم بد میشه که باید برم بیمارستان بهم مسکن بزنن اماچند وقت پیش اینجا یه عزیزی بهم دمکرده زنجبیل و دارچین و پیشنهاد داد خیلی خوبه معجزه میکنه تقریبا

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

من دلم بیشتر درد میگیره فقط ژلفون میخورم یه روز وقتی پریود بودم دردم خیلی شدید بود  تو اون روز حدود هفت هشت تا ژلفون خوردم وقتی مامانم دید گفت بابا کم ژلفون بخور راهی بیمارستان میشی فردا میگن خودکشی کرد😂😂

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...