2821
2789
عنوان

درد پریودی...

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 28 پست

قرص بروفن میخورم یا مفنامیک ولی بیشتر تحمل میکنم با اینکه دردم خیلی زیاده 

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن

من تا جایی که بتونم استراحت میکنم

زعفرون دم کرده با دارچین نبات میخورم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل از موعد خیلی مراقب تغذیه تون باشین سردی جات، ماست لبنیات ترشی استفاده نکنین درد شکم ناشی از انقباضات رحم هستش ک با زیره و نبات تا حدی دردتون کمتر میشه و اگر متاهل هستین ی راه خیلی بهتری هم هست ک... 

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ... 
من دلم بیشتر درد میگیره فقط ژلفون میخورم یه روز وقتی پریود بودم دردم خیلی شدید بود  تو اون روز ...

ژلوفن واسه کلیه وحشتناک بده

حداقل بروفن بخور

من شربت ش هم امتحان کردم خیلی سریع عمل میکنه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ژلوفن واسه کلیه وحشتناک بده حداقل بروفن بخور من شربت ش هم امتحان کردم خیلی سریع عمل میکنه

واقعا مرسی که گفتی گلم😘😘

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...
قبل از موعد خیلی مراقب تغذیه تون باشین سردی جات، ماست لبنیات ترشی استفاده نکنین درد شکم ناشی از انقب ...

بگو متاهلم بدونم

روغن گل مغربی کپسولشو بخور ضررایه مسکنو نداره

واقعا تاثیر داره؟

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
واقعا تاثیر داره؟

منک چند ماهه دیگ مسکن نمیخورم خدا رو شکر امریکاییشو بگیر حدود یه بستش سه برگ ک 36 تاس 50 تومنه یه برگشو بگیری میشه 18 تومن من ماهی یه برگ 12 تایی شو میگیرم

منک چند ماهه دیگ مسکن نمیخورم خدا رو شکر امریکاییشو بگیر حدود یه بستش سه برگ ک 36 تاس 50 تومنه یه بر ...

خیلی ممنون

بگو متاهلم بدونم

ببخشید بی ادبی میشه ولی ارضاء شدن قبل از موعد به طور عجیبی درد رو کم میکنه امتحان کنین تا خودتون نتیجه رو ببینین 

بازم عذر میخوام 🙏🌹💖

عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره  پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...