راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قبل از موعد خیلی مراقب تغذیه تون باشین سردی جات، ماست لبنیات ترشی استفاده نکنین درد شکم ناشی از انقباضات رحم هستش ک با زیره و نبات تا حدی دردتون کمتر میشه و اگر متاهل هستین ی راه خیلی بهتری هم هست ک...
عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...
قرص ژلفون میخورم،من دوروزه موعدم گذشته پری نشدم تو اقدام بهم ریخت دوماهه کاملا منظم شده بود الان موعدم گذشته بیبی بزن میترسم نا امید شم ولی ترشح دارم ببخشید
منک چند ماهه دیگ مسکن نمیخورم خدا رو شکر امریکاییشو بگیر حدود یه بستش سه برگ ک 36 تاس 50 تومنه یه برگشو بگیری میشه 18 تومن من ماهی یه برگ 12 تایی شو میگیرم
ببخشید بی ادبی میشه ولی ارضاء شدن قبل از موعد به طور عجیبی درد رو کم میکنه امتحان کنین تا خودتون نتیجه رو ببینین
بازم عذر میخوام 🙏🌹💖
عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...