2777
2789
عنوان

کمک ...

28 بازدید | 2 پست

سلام.

۲۱سالمه ، مجرد و دانشجو .

نمی‌دونم از سر عادته ، علاقه است یا ... از همون ترم اول دانشگاه (الان ترم۶هستم) با یه آقا پسری در ارتباطم .هر چند ماه یکبار باهم چت میکنیم .ایشون آدم درستی نیست و با اینکه می‌دونم به هیچ عنوان باهاش به جایی نمی‌رسیم ولی انگار که منو طلسم کرده هر موقع ک تنهام و بیکارم دلم میخواد بهش پیام بدم .واقعا از این کار خودم بدم میاد تا حالا دوست پسر نداشتم و دلمم نمی‌خواد داشته باشم اما نمیتونم تو این مورد جلوی خودمو بگیرم . علاقه مو ب درس خواندن ب انجام کارای مفید کاملا از دست دادم . خیلی از خدا دور شدم نمی‌دونم دارم چیکار میکنم . شاید مسله ساده ای به نظر بیاد اما زندگی منو کامل مختل کرده. کمکم کنید. سپاس 

اون شیطانه که داره اغوات،،میکنه و فکر کن با ادامه ی این رابطه ممکنه ب چاهی عمیق سقوط کنی پس ریسمان الهی رو بگیر و خودتو نجات بده                 امیدوارم کمکت کرده باشم 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
اون شیطانه که داره اغوات،،میکنه و فکر کن با ادامه ی این رابطه ممکنه ب چاهی عمیق سقوط کنی پس ریسمان ا ...

نمیتونم ریسمانو بگیرم اصن نمیتونم برم دو رکعت نماز بخونم یه جوری بیخیال شدم نمی‌دونم چیکار کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز