2777
2789
عنوان

کمک ...

28 بازدید | 2 پست

سلام.

۲۱سالمه ، مجرد و دانشجو .

نمی‌دونم از سر عادته ، علاقه است یا ... از همون ترم اول دانشگاه (الان ترم۶هستم) با یه آقا پسری در ارتباطم .هر چند ماه یکبار باهم چت میکنیم .ایشون آدم درستی نیست و با اینکه می‌دونم به هیچ عنوان باهاش به جایی نمی‌رسیم ولی انگار که منو طلسم کرده هر موقع ک تنهام و بیکارم دلم میخواد بهش پیام بدم .واقعا از این کار خودم بدم میاد تا حالا دوست پسر نداشتم و دلمم نمی‌خواد داشته باشم اما نمیتونم تو این مورد جلوی خودمو بگیرم . علاقه مو ب درس خواندن ب انجام کارای مفید کاملا از دست دادم . خیلی از خدا دور شدم نمی‌دونم دارم چیکار میکنم . شاید مسله ساده ای به نظر بیاد اما زندگی منو کامل مختل کرده. کمکم کنید. سپاس 

اون شیطانه که داره اغوات،،میکنه و فکر کن با ادامه ی این رابطه ممکنه ب چاهی عمیق سقوط کنی پس ریسمان الهی رو بگیر و خودتو نجات بده                 امیدوارم کمکت کرده باشم 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
اون شیطانه که داره اغوات،،میکنه و فکر کن با ادامه ی این رابطه ممکنه ب چاهی عمیق سقوط کنی پس ریسمان ا ...

نمیتونم ریسمانو بگیرم اصن نمیتونم برم دو رکعت نماز بخونم یه جوری بیخیال شدم نمی‌دونم چیکار کنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.