2777
2789
عنوان

بی بی چک دوتا مثبت یکی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 11825 بازدید | 31 پست
گلم کلا خیلی زود زدی شما باید مبنا رو بر بیشترین فاصله، یعنی ۳۸ بذاری

آره می‌دونم این دستور شخص دکترم هست که از روز ۳۰ سیکل دو روزی یک بار بی بی چک بزنم 

تا اگه باردار بودم آمپول و شیاف بهم بده

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۲ پری نمیشم

۳۰ مهر عصر زدم منفی

۷ ابان صبح زدم منفی 

۱۲ مهر هم عصر زدم منفی بود انداختم سطل اشعال صبح دیدم توی قسمت تی ی هاله سفید که بچه ها اینجا گفتن منفی اما بعصیا گفتن مثبت

دیگم نزدم بچم نمیخام 

تا موعد پریودم این ماه صبر میکنم پری نیاد میرم دکتر

تا حالا کلی علایم داشتم از دیروزم نوک سینم دست میزنم درد میکنه یکم امروزم کلن بی اعصابم

خابمم ریخته بهم 

شوهر میگه من مطمینم از خودم ببین چته پری نمیشی😑

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
آره می‌دونم این دستور شخص دکترم هست که از روز ۳۰ سیکل دو روزی یک بار بی بی چک بزنم  تا اگه بار ...

پس فقط حواست باشه زمان زدن بیبی چک حداقل باید از ادرار قبلی ۴ساعت گذشته باشه تا جواب درست نشون بده.

مگه مشکلی داری که پزشکت اینو گفته گلم؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه میتونی عکس بیبی چک مثبتت روبفرست

فک کنم اشکال از سایته دوباره هم امتحان میکنم ببینم میتونم بفرستم یا نه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
پس فقط حواست باشه زمان زدن بیبی چک حداقل باید از ادرار قبلی ۴ساعت گذشته باشه تا جواب درست نشون بده. ...

دیواره رحمم زخیم نمیشه و بچه خوب لانه گزینی نمیکنه دوتای قبلی هم فقط آز میدادم مثبت میشد چند روز بعد سقط

من ۲۲ پری نمیشم ۳۰ مهر عصر زدم منفی ۷ ابان صبح زدم منفی  ۱۲ مهر هم عصر زدم منفی بود انداختم ...

حالا که خیلی مونده تا ۲۲ گلم

چرا اینقدر بیبی میزنی؟

درضمن شوهر منم همینارو میگفت الان بچم دبیرستانیه😁

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دیواره رحمم زخیم نمیشه و بچه خوب لانه گزینی نمیکنه دوتای قبلی هم فقط آز میدادم مثبت میشد چند روز بعد ...

ان شاءالله این مرتبه به خیر و سلامتی بگذره

ان شاءالله این مرتبه به خیر و سلامتی بگذره

انشاالله عزیزم، توکلم به خداست ، هر ماه کلی علایم داشتم اما الان فقط شبیه تایم تخمک‌گذاری هستم 

نه دل درد دارم ، نه کمردرد ، نه هیچی 

فقط تخمدان تیر می‌کشه و ترشحم زیاد شده

حالا که خیلی مونده تا ۲۲ گلم  چرا اینقدر بیبی میزنی؟ درضمن شوهر منم همینارو میگفت الان بچم دب ...

من ۲۵ مهر لک دیدم دقیقا روز پریودیم

اما دیگه هیچی نیومد

الانم میگم تا ۲۵ ابان صبر میکنم اومد اومد نیومد میرم دگتر 

دیگم بی بی نمیزنم 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
انشاالله عزیزم، توکلم به خداست ، هر ماه کلی علایم داشتم اما الان فقط شبیه تایم تخمک‌گذاری هستم  ...

منم سر بارداری اولم هیچ علامتی نداشتم، اینقدر که اصلا فکر نمیکردم باردار شده باشم!

توکل به خدا

من ۲۵ مهر لک دیدم دقیقا روز پریودیم اما دیگه هیچی نیومد الانم میگم تا ۲۵ ابان صبر میکنم اومد اومد ...

کار خوبی میکنی

حالا که خیلی مونده تا ۲۲ گلم  چرا اینقدر بیبی میزنی؟ درضمن شوهر منم همینارو میگفت الان بچم دب ...

توی ابن ۵ سال سابقه نداشت اینطوری بشم

شوهرم میگه نه شدی میگم من پری میشم نمیدونم تو میدونی

حرصم میاد میگه توهم نزن چیزی نیست 

میگم بحث توهم نیست ی چیز مهم زندگیم اتفاق نیوفتاده نمیتونم بهش فکر نکنم 

منم سر بارداری اولم هیچ علامتی نداشتم، اینقدر که اصلا فکر نمیکردم باردار شده باشم! توکل به خدا

مرسی از امیدواریت دوست خوبم

توی ابن ۵ سال سابقه نداشت اینطوری بشم شوهرم میگه نه شدی میگم من پری میشم نمیدونم تو میدونی حرصم می ...

باهاش بحث نکن گلم مردا کمتر این چیزا رو درک میکنن. 

کاری که فکر میکنی درسته انجام بده.