2777
2789
عنوان

بی بی چک دوتا مثبت یکی منفی

11825 بازدید | 31 پست

سلام خواهرای خوبم لطفاً هر کی تجربه داره کمک کنه

از مارک رودس و ویتاسیگن استفاده کردم مثبت شد 

اما یدونه مدیکور زدم منفی شد اینم بگم که سه تاشو با هم نزدم

حالا به نظرتون امکان بارداری هست یا مثبت کاذبه

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینکه با ادرار اول صبح باشه یا نه 

و اینکه هر کدوم چند روز از موعدت گذشته بوده، مهمه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مثبت بشه که درسته ... دوتا مثبت حتما باردار هستید

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
ازمایش باید بدی

احتمالش هست ؟

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
باچه فاصله ای چندپری هستی

ویتاسیگن دیروز زدم ، مدیکور امروز صبح ، رودس الان

عزیزم اینکه با ادرار اول صبح باشه یا نه  و اینکه هر کدوم چند روز از موعدت گذشته بوده، مهمه

موعدم که نامنظم هستم اما تقریبا بین ۳۰_ ۳۸ روزه 

یکیش و دیروز که روز ۲۹ بود دوتا امروز که روز ۳۰ هست

مثبت بشه که درسته ... دوتا مثبت حتما باردار هستید

آخه یدونه مدیکور صبح زدم منفی بود اما یدونه رودس الان زدم دوباره مثبت شد از پیروزی هم پررنگ تر

موعدم که نامنظم هستم اما تقریبا بین ۳۰_ ۳۸ روزه  یکیش و دیروز که روز ۲۹ بود دوتا امروز که روز ...

گلم کلا خیلی زود زدی

شما باید مبنا رو بر بیشترین فاصله، یعنی ۳۸ بذاری

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزاحتمالاآمپول اچ سی جی نزدین

نه اتفاقا هیچ کاری این ماه نکرده بودم حتی داروهای خوراکی هم نخورده بودم

خداکنه مثبت باشه دلتم شادبشه واسه منم دعاکن خداب منم بچه بده تابتونم غم ازدست دادن دوقلوهام روفراموش ...

انشاالله عزیزم ، انشالله که خدا زود زود جاشونو برات پر کنه