2777
2789
عنوان

وااییی وای /

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 122 پست
ایشون فرد خاصی نیستن خودمم یبار بودم  با ایمیل بیای اینجور مشه  اگه  کاربریت &nbs ...

منم میدونم فرد خاصی نیستن ولی کارش آزاردهندست یه دفعه میبینی کلی اعلان لایک اومده بی دلیل لایک میکنه خب ریپلی و لایکایی که برام مهمه و میخوام جواب بدم گم میشه 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید همون انتقامه نمیتونه وارد شه انتقام جان اگه خودتی منو لایک کن    

این هیچی نمیفهمع فقط لایک میکنع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من بدم میاد هروز 100 تا اعلان الکی میزارع واسم...بدم میاااد/

دستش از سایت کوتاهه نمیتونه حرف بزنه فقط لایک میکنه😂

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
منم لایک می‌کنه درخواست میده ولی انقد واکنش نشون دادین ک لذت میبره از این کار توجه نکنید

واکنش چی نشون دادم؟اول بی محلش کردم نمیفهمع...بعد چن روز نیومدم سایت کلااا ک بیخی شع باز هیچی....من طرف حرفم با نی نی یارع ی کاری کنع انقد مزاحم منو بقیع نشع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
منم میدونم فرد خاصی نیستن ولی کارش آزاردهندست یه دفعه میبینی کلی اعلان لایک اومده بی دلیل لایک میکنه ...

خخخ  اره منم  لایک کرده  بود چن بار واسم سوال  بود اینکیه 

تااینکع  خودممم یبار  کاربر  نی نی سایت شدم

💔اقا هستم  درخاست مرخاست دوستی هم نده🚫
وای بازنم لایک کرد😐 من خیلی میترسم ازش

عی تف/

کاربر نی نی سایت؟

من بهش حس وابستگی پیدا کردم😂😂

بــــر ثــانـیہ ظــهـور مـهــــدے صلــوات... اللهم صل علـی محـمد و آل محـمد و عجـل فرجـهـم   هفت شهرِ عشق را عطار گشت،،، ما هنوز اندر خمِ یک کوچه ایم

مومو نباشه😱😱😱😂

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
خخخ  اره منم  لایک کرده  بود چن بار واسم سوال  بود اینکیه  تااینکع &nbs ...

چن بار؟خوشبحالت...من ثانیع ای لاکی میکنع...ی ساعت تموم شع 50 تا فرستادع...عادی هم لایک کنع کاریش ندارم...ولی زیاااد لایک میکنع/