2777
2789
عنوان

وااییی وای /

1086 بازدید | 122 پست

@کاربر نی نی سایت

بسع چرا اینجوری میکنی مشکلت چیع؟انشگتت سوختع ؟میزاری رو لایک عاروم شع؟برو گمشو دگ روانیم کردی 50 تا اعلان فرستادی دیروز الان باز داریییی شرو میکنی عاقا بدم میاد بدم میاد نمیفمی؟/

چ بدبختی دارماااااا....چرا این اینجوریع کاربریش ؟/

واس چی وقتی لایک میکنع اثرش نمیمونع؟چرا تگ نمیشع؟چرا درخاست دوستی میفرستع ولی اثری باز نمیمونع ازش؟خدایاااا/

@نی_نی_یار_5  

نی نی یار توروخدا رسیدگی کن دگ کچلم کردع ی هفتس/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

@نی_نی_یار_3  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی شده الان😓

بــــر ثــانـیہ ظــهـور مـهــــدے صلــوات... اللهم صل علـی محـمد و آل محـمد و عجـل فرجـهـم   هفت شهرِ عشق را عطار گشت،،، ما هنوز اندر خمِ یک کوچه ایم
منم همین مشکل رو دارم نی نی یار ۵ جان ایشونو کلا قطع کنید راحت شیم 

ایشون فرد خاصی نیستن خودمم یبار بودم 

با ایمیل بیای اینجور مشه  اگه  کاربریت  تکمیل  نباشع

💔اقا هستم  درخاست مرخاست دوستی هم نده🚫