2777
2789
عنوان

بچه هااا حوصلم سر رفتههه

248 بازدید | 47 پست

یه تاپیک دیدم راجع ب اینکه شلوار چه رنگیه خیلی خوشم اومدخخخ حالا منم ب تقلید از اون بیاید حدس بزنید چهره من چ شکلیه و اخلاقم چجوریه!منتظر نظر همتون هستمممم

من میگم شلوارت مشکیه

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهر معمولی داره چشمای قهواه نه ریز نه درشت موهای خرمایی نسبتا کوتاه لبای کوچیک به نطرم حاضر جواب و زود جوشی خیلی اهل گفت گو و مشاجره هستی

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه
همه موارد درست ولی اتفاقا صبورم البته تو انجام دادن کارام صبورم!خخخ 

😀😎😎

اتفاقا یه حسی بهم میگفت صبوری ولی نمیدونم چرا نوشتم صبرت کمه 😂😂😊💞

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

چهر معمولی داره چشمای قهواه نه ریز نه درشت موهای خرمایی نسبتا کوتاه لبای کوچیک به نطرم حاضر جواب و ز ...

اتفاقا برعکس خخخ خیلی خوشگلم چشمام خیلی درشته دهنم کوچیکه ولی لبام قلوه ایه و پر حجم موهامم خرمایی هست ولی خیلی بلنده نسبت ب شرایط حاضر جواب هستم ولی زیاد اهل بگو مگو نیستم تو دعواها سکوت میکنم