2777
2789
عنوان

بارداری با خوردن قرص اورژانسی

97 بازدید | 9 پست

سلام من دیروز رابطه جنسی محافظت نشده داشتم

امروز قرص اورژانسی خوردم حدودا 26 ساعت بعد از رابطه

دیروز و امروز هم ترشحات شفاف داشتم که میگن نشونه تخمک گذاری هست این برنامه های که پریود و تخمکگذاری اینارو پیش بینی میکنه هم برام زده امروز تخمک گذاری بوده

اگه اینجوری باشه و دیروز یا امروز من تخمک گذاریم انجام شده باشه یعنی این قرص دیگه اثر نمیکنه ؟

امشب هم درد کمر و تیر کشیدن زیر دل سمت راست داشتم

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
دیر خوردی چرا

میگن تا 72 ساعت وقت هست که

جایی بودم دسترسی به داروخونه نداشتم

در بگیرم و بخورم یه روز شد

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن تا 72 ساعت وقت هست که جایی بودم دسترسی به داروخونه نداشتم در بگیرم و بخورم یه روز شد

۷۲ ساعت آره ولی هر چی زودتر بخوری بهتره قطعا

بعدشم میگی روزهای تخمک گذاری بودم

۷۲ ساعت آره ولی هر چی زودتر بخوری بهتره قطعا بعدشم میگی روزهای تخمک گذاری بودم

به نظرتون احتمال بارداری شدن چقدره

درد بخاطر همون تخمک گذاریه

ای وای

یعنی احتمالش هست باردار بشم ؟

ای وای یعنی احتمالش هست باردار بشم ؟

تو اون ۳روز تخمک گذاری باید اقدام کرد برای بارداری

و کلا روزای ۱۴م ۱۶م ۱۸م ازاخرین روز قاعدگی بشمار...روزای تخمک گذاریته

تواین ۳روز،باید اقدام کرد