2777
2789
عنوان

چند روز قبل موعد بی بی چک جواب قطعی میده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 99 پست
فکرشو بکن بچه باشه بچم سقط میشه دو روزه هم متفورمین مصرف کردم هم عسل و سیاه دانه به نظرت بی بی چک نش ...

دیگ اگ بودم فکر کنم با عسل سقط میشه.نمیدونم والا چی بگم؟

من کمرم داره میشکنه باید پریود بشم ۵ روز دیگ

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
فکرشو بکن بچه باشه بچم سقط میشه دو روزه هم متفورمین مصرف کردم هم عسل و سیاه دانه به نظرت بی بی چک نش ...

من امروز چهار روز مونده به موعدمه بی بی چک زدم هاله کمرنگ انداخت کم کم پررنگتر شد.فردا صبح میخوام بی بی بزنم دوباره برام دعا کن باردار باشم واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز چهار روز مونده به موعدمه بی بی چک زدم هاله کمرنگ انداخت کم کم پررنگتر شد.فردا صبح میخوام بی ...

سلام عزیزدلم خیلی خیلی خوشحال شدم دل تو دلم نیس مبارکت باشه عشقم خیلی خوشحالم برات....ایشاالله صحیح و سالم دنیا بیاریش عشقم

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
من امروز چهار روز مونده به موعدمه بی بی چک زدم هاله کمرنگ انداخت کم کم پررنگتر شد.فردا صبح میخوام بی ...

واسه منم دعا کن عزیز جواب بتا ت رو بیا بگو...مطمئنن مثبته...باز خودم میام حالت رو میپرسم‌...ولی توهم منو از یاد نبر...

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
سلام عزیزدلم خیلی خیلی خوشحال شدم دل تو دلم نیس مبارکت باشه عشقم خیلی خوشحالم برات....ایشاالله صحیح ...

فدات عشقم ایشالا تو هم اینماه جوتب میگیری

واسه منم دعا کن عزیز جواب بتا ت رو بیا بگو...مطمئنن مثبته...باز خودم میام حالت رو میپرسم‌...ولی توهم ...

چشم دعات میکنم بتامم بعد موعدم‌میدم الان بدم پایینه استرس میگیرم