سلام من این ماه فولیکول هام خوب بود بهم آمپول آزاد سازی داد و زدم و حالا ۴ روز به موعدم مونده قلبم میلرزه طاقت ندارم اصلا انتظار برام سخت شده الان از اون روز هی تو فکرشم که ینی نی نی یا نه؟؟به نظرتون فردا صبح که ۳ روز به موعدم مونده بزنم نشون میده...بی بی که خریدم لاوین رز هست فک کنم
گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
من امروز چهار روز مونده به موعدمه بی بی چک زدم هاله کمرنگ انداخت کم کم پررنگتر شد.فردا صبح میخوام بی ...
سلام عزیزدلم خیلی خیلی خوشحال شدم دل تو دلم نیس مبارکت باشه عشقم خیلی خوشحالم برات....ایشاالله صحیح و سالم دنیا بیاریش عشقم
گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
من امروز چهار روز مونده به موعدمه بی بی چک زدم هاله کمرنگ انداخت کم کم پررنگتر شد.فردا صبح میخوام بی ...
واسه منم دعا کن عزیز جواب بتا ت رو بیا بگو...مطمئنن مثبته...باز خودم میام حالت رو میپرسم...ولی توهم منو از یاد نبر...