2777
2789
عنوان

😐😐😐😶😶پسر جاریم

411 بازدید | 24 پست

جاریم یه پسر یه ساله یه پسر‌ سه سال و نیم داره با ما همسایه ان تو حیاط ک میان صداشون میاد 

الان یه ساعت داره تو‌حیاط داد میزنه و فوحش میده انواع اقسام فوش خواهر‌مادر و عوضی کثافط این چیزا با صدای خیلی بلند🤐 

جاریمم تو خونه بیرن نمیاد بچشو بگیره واقعا اینا چرا اینجورین 

😐😒قبلشم خودش اومد کلی بهش فحش داد که چرا اینارو‌ریختی 

روزایی برادر شوهرم نیست بچه ها همش صدای گریشون میاداونم بیمحلشون میکنه اوف من که سرم رفت😶 

درسته سخته  بچه داری ولی به نظرم خیلی بد تربیتش کرده 

برم چیزی بگم زشته؟؟؟ به نظرتون!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اگه چیزی گفتی ممکنه دو تا هم بارت کنه 

اما اگه دلت برا بچه ها میسوزه میتونی صداشون کنی بیان پیشت باهاشون صحبت کنی و بگی زن عمو از سر و صدا اذیت میشه 

ازتون خواش میکنم آروم باشین

جاریت با این بچه ها روانی شده میفهمی روانی فقط اونا ک دوتا پشت هم دارن میفهمن چی میگم.

اره منم بهش حق میدم خیلی سختشه خییلی ولی اخه فوحشو از کجا یاد گرفته این بچه کوچیک 😐

خدا به من رحم کنه با اینا

ببین تو ی مادر نیستی بعضی وقتا بچه ها ادمو ب ستوه میارن اصلااااا و ابدا موافق فحش نیستم ولی هرکی ی جور خودشو تخلیه میکنه دیگه صدای گریه بچه ها برا هرچی الکی گریه میکنن مث سوهان رو اعصابه منم گاهی ب پسرم بی محلی میکنم موقع گریه های بیخودیش ب نطرم دخالت نکنی خیلی بهتره 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
آره اگه چیزی گفتی ممکنه دو تا هم بارت کنه  اما اگه دلت برا بچه ها میسوزه میتونی صداشون کنی بیا ...

ما بخاطر کرونا نمیریم پیششون فقط از رو دیوار با هم رد و بدل داریم